pažljivo se zagledajte

Koju životinju prvu vidite na slici? To otkriva sve o vašoj nutrini

Zabava 19.06.17, 18:52h

Koju životinju prvu vidite na slici? To otkriva sve o vašoj nutrini
The Earth Child savjetuje da napišite na komad papira prve životinje koje vidite i saznate svoje rezultate

 

Detaljno proučite sliku ispod. Prema grupi znanstvenika, prve dvije životinje čije oblike prepoznajete otkrivaju jeste li kreativni mislilac, strukturirana osoba...

 

The Earth Child savjetuje da napišite na komad papira prve životinje koje vidite i saznate svoje rezultate:

 

1. Medvjed i pas (dupla slika)

 

Ako prvo vidite medvjeda vi ste prirodni vođa s jakom karizmom i sposobnošću da se nametnete u bilo kojem društvu. Ljudima treba jako kratko da vas zapaze. Ako prvo vidite psa imate imate nježnu osobnost, ponekad znate biti slabi, ali ste uvijek okruženi prijateljima da vas podrže.

 

2. Patke

 

U ovom testu slika patki je najteža za vidjeti, a ako je ona prva koju vidite znači da imate izražen osjećaj za detalje.

 

3. Delfin

 

Ako ste prvo vidjeli delfina, vi ste kreativna osoba umjetničkog duha.

 

4. Konj

 

Ako ste prvo ugledali konja, odvažni ste i samostalni. Imate slobodan duh i snagu živjeti po svome.

 

5. Ptica i rak

 

 Ptica govori da ste otvoreni i sretni. Ako ste prvo vidjeli raka, onda ste sretniji od većine ljudi.

 

Objašnjenje

 

Pronalazak ptice i raka zahtijeva fokusiranje na kontrast slike. Ako ste obje životinje brzo pronašli, vaš mozak brzo procesuira informacije i lakše vam je uočiti obrasce i ponavljanja. Nije lako vidjeti konja. To je rezultat duboke koncentracije i promatranja. Oni koji su jednostavnije vidjeli konja su prirodno intuitivni mislioci. Za pronalazak delfina je potreban potpuno drugačiji način razmišljanja. Kako biste ga vidjeli, potrebno je opustiti oči i pustiti ih da lutaju. To je znak kreativnosti i ekspresivnog načina razmišljanja koje se obično pripisuje desnoj strani mozga.  Kako biste vidjeli medvjeda potrebno je zanemariti detalje i usredotočiti se na širu sliku, a vi ste u tome uspjeli! Čestitamo!  Što ste više životinja našli u ovom testu - to je veća vaša sposobnost apstraktnog mišljenja.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI