Voditeljica iskreno

Nikolina Pišek sve priznala: Progovorila o svađama sa mužem i zašto se povukla sa televizije!

Showbizz 19.06.17, 09:07h

Nikolina Pišek sve priznala: Progovorila o svađama sa mužem i zašto se povukla sa televizije!
Zasada nisam lomila ništa, ali su mi se takve stvari događale u životu. Dešavalo mi se da sam u naletu bijesa više sebi naškodila nego drugima, lomila sam svoje stvari od besa, ali sam se uvijek trudila da nikada ne naškodim drugima, kaže Nikolina

 

Voditeljka Nikolina Pišek priznaje da u braku sa Vidojem Ristovićem postoje problemi, ali da ih danas rješava smirenije nego ranije. Nikolina se povukla s malih ekrana, ali i dalje svojom pojavom izaziva komentare u javnosti. Mnoge interesuje kako živi, kao i kako izgleda njen brak sa Vidojem Ristovićem. Atraktivna voditeljka je u intervjuu odgovorila na ta pitanja.
 

"Moj život izgleda dosta haotično, pošto sam majka dvije djevojčice koje su različitog uzrasta. Moram dosta da se prilagođavam. Imam svoje poslovne obaveze o kojima ne želim da pričam. Zvuči dosta bahato, ali se veselim tom mom poslovnom snu. Što se tiče televizije, odluka da se povučem je bila spontana jer nema formata koji me vesele, a koje mislim da bih radila sa srcem i uvjerenjem. Bolje ništa nego nešto polovično" iskrena je Nikolina, koja otkriva da li postoji kriza u njenom braku.
 

"Svi odnosi prolaze kroz neke krize. Naše bih nazvala krizicama, ali dobro je što te naše loše trenutke uspijevamo da riješimo za nekoliko dana uz razgovor. To su neka neslaganja, ali ipak postižemo kompromis. Mogu da kažem da sam zaslužna za to što se Vidoje vratio u sport. Iskrena da budem, posljednjih dana najviše mi osmijeh na lice izmami on kada se sretnemo u teretani. To je dosta zabavna situacija. Susrećemo se kada imamo treninge u istom terminu, dosta je zagrizao da se dovede u red. Ozbiljno je poradio na sebi, mislim da je u boljoj formi nego ja."

 

Često se može čuti da žene u naletu bijesa lome namještaj po kući, pa nas je interesovalo da li to čini i Nikolina kad se posvađa sa suprugom.

 
"Zasada nisam lomila ništa, ali su mi se takve stvari događale u životu. Dešavalo mi se da sam u naletu bijesa više sebi naškodila nego drugima, lomila sam svoje stvari od besa, ali sam se uvijek trudila da nikada ne naškodim drugima."
 

Nikolina važi za osobu za kojom muškarci uzdišu, te nam je otkrila tajnu savršenog izgleda.
 

"Moram da kažem da mi mišljenje o mom izgledu iz dana u dan varira. Jednog dana sam sebi lijepa, a drugi dan bih sve promijenila. Nema neke posebne tajne, ne idem na posebne kozmetičke tretmane, lažni ten iz tube je možda odgovor na to pitanje. Nemam specijalan režim ishrane, ali on se svodi na to da kad osjetim da me nešto zateže, smanjim obroke, i to je to. Imam sreću što malo više volim stvari koje su zdravije nego one druge."

 

Nikolina iz prvog braka ima kćerku Hanu (20), a sa Vidojem kćerkicu Unu Sofiju (3). Voditeljka je presretna što je njen sadašnji suprug prihvatio njenu stariju kćerku kao svoju.
 

"Slažu se kao kćerka i otac, bez bilo kakvih problema", kaže voditeljka, i dodaje kakav je njen odnos sa starijom kćerkom.
 

"Ona mene nekako savjetuje u određenim stvarima, pronašla je sebe u nekom svom putu, bar što se obrazovanja tiče. Veoma je savjesna u izvršenju obaveza, tako da pred njom predstoji život u inostranstvu koji je sama birala. Vidjeću kako će to ispasti, malo me je strah, jer je toliko daleko od mene, ali nadam se da će biti okej."

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

******************************************

Gledaj novu domaću igranu TV seriju "TRIP: Ta sjajna putovanja" na DEPO TV!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI