crne bh. ceste

Još jedna žrtva nesreće u Novom Goraždu: Preminula žena iz sanitetskog vozila

Hronika 18.06.17, 14:51h

Još jedna žrtva nesreće u Novom Goraždu: Preminula žena iz sanitetskog vozila
Podsjećamo, u jučerašnjem sudaru kamiona i saniteta, koji je iz Višegrada prevozio pacijente na dijalizu u Foči, stradao je muškarac A.D, putnik iz sanintetskog vozila

 

U sudaru kamiona i saniteta, koji je iz Višegrada prevozio pacijente na dijalizu u Foči, stradao je muškarac A.D, putnik iz sanintetskog vozila


Ženska osoba M.R. preminula je u Univerzitetskoj bolnici u Foči od posljedica povreda koje je zadobila prilikom sudara kamiona i sanitetskog vozila u mjestu Podmašići kod Novog Goražda, rečeno je za Srnu u Policijskoj upravi Foča.

 

Podsjećamo, u jučerašnjem sudaru kamiona i saniteta, koji je iz Višegrada prevozio pacijente na dijalizu u Foči, stradao je muškarac A.D, putnik iz sanintetskog vozila.

 

"Putnici B.B, Ć.M. i M.S. koji su bili u putničkom vozilu volkswagen zadobili su teške povrede i smješteni su u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje liječenje", navode iz Policijske uprave Foča.

 

Saobraćajna nesreća dogodila se jučer oko 12.20 sati na magistralnom putu putu Ustiprača-Goražde.

 

Kamionom je upravljala osoba B.E. iz Goražda, a sanitetskim vozilom S.S. iz Višegrada.

 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je izašao na lice mjesta i naložio preduzimanje svih radnji radi utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nesreće i odgovornosti učesnika.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI