OD LJUBAVNIKA MISLIO DA SU KRADLJIVCI STOKE

Šok u Travniku: Zastao sa djevojkom da uživa u intimi, pa upucan iz kalašnjikova

Hronika 17.06.17, 18:42h

Šok u Travniku: Zastao sa djevojkom da uživa u intimi, pa upucan iz kalašnjikova
E. Z. je u petak navečer bio sa djevojkom, te je, navodno, tražio neko mjesto gdje bi bili sami i gdje bi razmjenjivali nježnost. Opel kadet su parkirali na lokalnom putu kada su začuli pucnje i galamu

 

Tridesetpetogodišnji E. Z. iz Travnika u noći sa petka na subotu našao se u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.  A. F. iz mjesta Zabilje kod Bile ranio ga je iz kalašnjikova, piše Oslobođenje.


Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona potvrđeno je da je do pucnjave došlo oko 1.35 sati na lokalnom putu u nenaseljenom mjestu nedaleko od Bile kod Viteza.


Nezvanično Oslobođenje saznaje da se A. F. bavi uzgojem stoke, te da su mu kradljivci nekoliko puta krali stoku iz štale.


S druge strane, E. Z. je u petak navečer bio sa djevojkom, te je, navodno, tražio neko mjesto gdje bi bili sami i gdje bi razmjenjivali nježnost. Opel kadet su parkirali na lokalnom putu kada su začuli pucnje i galamu. Jedan hitac je prošao kroz vrata automobila, te okrznuo nogu E. Z. koji se nalazio na mjestu suvozača. Oni su odmah startali vozilo i pobjegli, te prijavili policiji šta ih je zadesilo.


Odmah nakon prijave, na mjesto događaja su izašli policajci iz Viteza, te operativnim radom otkrili počinioca i uhapsili ga. Od A. F. je oduzeta i automatska puška iz koje je pucao, a on se sumnjiči za izazivanje opšte opasnosti.


Povrijeđeni E. Z. je ljekarsku pomoć potražio u najbližoj zdravstenoj ustanovi, a budući da se radi o lakšoj povredi, on je nakon ukazivanja pomoći pušten kući.
    

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI