13 dana bila u besvjesnom stanju u ukc tuzla

Preminula 38-godišnjakinja pronađena kod petlje Šički Brod prerezanog vrata

Hronika 17.06.17, 12:43h

Preminula 38-godišnjakinja pronađena kod petlje Šički Brod prerezanog vrata
Pripadnici MUP-a TK, u koordinaciji sa Tužilaštvom identificirali su osumnjičenog. Zbog ovog krivičnog djela 6. juna uhapšen je Miroslav Erdemović iz Tuzle

 

Tridesetosmogodišnja žena iz mjesta Kiseljak kod Tuzle koja je povrijeđena skalpelom 3. juna u mjestu Bosanska Poljana na ulazu u Tuzlu podlegla je nakon 13 dana boravka u UKC-u Tuzla.

 

Pripadnici MUP-a TK, u koordinaciji sa Tužilaštvom identificirali su osumnjičenog. Zbog ovog krivičnog djela 6. juna uhapšen je Miroslav Erdemović iz Tuzle.

 

Podsjećamo, Erdemović je osumnjičen da je u prijepodnevnim satima 3. juna 2017. godine u mjestu Bosanska Poljana u blizini petlje „Šički Brod“ na ulazu u Tuzlu, 38- godišnjoj ženi u blizini magistralnog puta skalpelom nanio duboku reznu povredu na desnoj strani vrata, te u području grudnog koša i lijeve ruke. Tako joj je nanio teške tjelesne povrede opasne po život i ostavio je na toj lokaciji. Oštećena je bila hospitalizirana u UKC-u Tuzla gdje je i podlegla nakon 13 dana:

 

- Možemo potvrditi da je pacijentica E.T. preminula jučer oko 13:40 sati. Ona je cijelo vrijeme bila smještena na Odjel intenzivne njege UKC-a Tuzla i bila je u besvjesnom stanju, kazala je za Tuzlanski.ba glasnogovornica tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović.

 

Motivi ovog zločina još uvijek javnosti nisu poznati, piše Tuzlanski. ba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI