ne treba vam skupa kozmetika

Kućni piling koji garantuje puno svježiji izgled u samo par sedmica

Lifestyle 16.06.17, 15:31h

Kućni piling koji garantuje puno svježiji izgled u samo par sedmica
Radi se o kućnom pilingu, koji se sastoji od samo 2 sastojka, koja već vrlo vjerojatno imate kod kuće, a to su kokosovo ulje i soda bikarbona

 


VOLIMO recepte iz kućne radinosti.


 
A ovaj recept je vrlo jednostavan te vam obećava ljepšu kožu i svježiji izgled u svega 4 tjedna nakon početka upotrebe, ako ga koristite tri puta sedmično.


 
Radi se o kućnom pilingu, koji se sastoji od samo 2 sastojka, koja već vrlo vjerojatno imate kod kuće, a to su kokosovo ulje i soda bikarbona.


 
Kokosovo ulje ima antimikrobne i hidratantne sposobnosti, koje su savršene za čišćenje vašeg lica, jer će ubiti bakterije, koje stvaraju prištiće. Ulje će hidratizirati kožu, a također će djelovati i protuupalno, što može ublažiti i simptome ekcema, psorijaze i drugih kožnih problema.


 
Soda bikarbona važna je u kuhinji, ali je odlična i za piling lica, a vaša će koža nakon upotrebe biti vrlo mekana. Također, soda bikarbona smiruje opekline, što će vam biti korisna informacija za nadolazeće ljeto.


 
Pomiješajte jednake omjere kokosovog ulja i sode i to je sve, spremni ste za kućni piling, nakon kojeg će vaša koža biti odmah mekanija, a nakon nekoliko sedmica vidjet ćete itekakve promjene, jer će vaše lice izgledati svježije i mladolikije. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI