NAKON VRUĆE SEDMICE

Ništa od sunčanog vikenda, a i temperatura pada: Evo šta nas čeka u subotu...

Hronika 16.06.17, 14:31h

Ništa od sunčanog vikenda, a i temperatura pada: Evo šta nas čeka u subotu...
Prijepodne slaba kiša se očekuje u sjevernim, centralnim i istočnim dijelovima zemlje. U drugom dijelu dana rijetko u Bosni lokalno može pasti malo kiše

 

 

U većem dijelu Bosne i Hercegovine sutra će biti pretežno oblačno, na jugu umjerena naoblaka.

 

Prijepodne slaba kiša se očekuje u sjevernim, centralnim i istočnim dijelovima zemlje. U drugom dijelu dana rijetko u Bosni lokalno može pasti malo kiše.

 

Vjetar u Bosni bit će umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između 10 i 15, na jugu od 15 do 20 stepeni. Najviša dnevna većinom između 18 i 24, na jugu od 25 do 29 stepeni.

 

U Sarajevu sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša povremeno je moguća prijepodne. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 14, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

 

U BiH danas je bilo sunčano prijepodne. U drugoj polovini dana u većem dijelu zemlje je bilo pljuskova i grmljavine. Bez padavina je bilo na jugu.

 

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 14 stepeni, Kupres 17, Drvar 21, Ivan-sedlo 24, Sokolac 25, Stolac 26, Sarajevo 27, Livno i Neum 28, Bugojno, Gradačac, Trebinje, Tuzla i Zvornik 29, Bihać, Bijeljina, Prijedor i Sanski Most 30, Banja Luka, Doboj, Jajce, Zenica i Široki Brijeg 31, Grude 32 i Mostar 33, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

(FENA/ad)

 

*********************************************************

Gledajte novu domaću igranu TV seriju na DEPO TV, tvornici zabave!

 

BLIN
KOMENTARI