Milorad Dodik na konferenciji SNSD-a u Laktašima

Nismo odustali od cilja - konačno samostalna Republika Srpska

Front 16.06.17, 08:28h

Nismo odustali od cilja - konačno samostalna Republika Srpska
Mi smo partija koja može sigurno i nesumnjivo da satima priča o tome šta je za vrijeme svog mandata učinila. Usmjereni smo ka nekim budućim poslovima, a ovdje moramo da činimo ono što je najbolje za ukupan razvoj, rekao je Dodik

 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da SNSD očekuje da na predstojećim opštim izborima osvoji najmanje 50 odsto glasova, javlja Srna a prenose mediji.

 

Dodik je sinoć u Laktašima naglasio da je cilj i pobjeda kandidata te partije na pojedinačnim funkcijama.

 

"Mislim da to neće biti teško uz motivaciju, odanost članova, uvježbanost naših ljudi koji sprovode izbore i nesumnjivi napredak koji činimo u R. Srpskoj", rekao je Dodik, koji je predsjednik Republike Srpske.

 

On je naglasio da politika SNSD-a garantuje sigurnost i efikasnost na zakonodavnom, izvršnom i drugim nivoima, te da ta partija nije oklijevala da brani državne i nacionalne interese sprskog naroda.

 

Dodik je podsjetio da je SNSD uradila i radi mnoge važne infrastrukturne projekte.

 

"Mi smo partija koja može sigurno i nesumnjivo da satima priča o tome šta je za vrijeme svog mandata učinila. Usmjereni smo ka nekim budućim poslovima, a ovdje moramo da činimo ono što je najbolje za ukupan razvoj", rekao je Dodik.

 

On je istakao da SNSD u RS ima 183.000 članova, te da je rad stranke podržan u narodu.

 

"Nismo odustali od svojih ciljeva, a to je što samostalnija i konačno samostalna Srpska", rekao je Dodik novinarima.

 

Dodik je sinoć prisustvovao Šestoj opštinskoj izbornoj konferenciji SNSD-a u Laktašima na kojoj je Ranko Karapetrović jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a. Na ovom skupu u lokalnom Domu kulture bilo je više od 270 stranačkih delegata, a prisustvovali su i predstavnici gradske vlasti, načelnici susjednih opština i koalicioni partneri SNSD-a u Laktašima.

 

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI