FOTO/ Baš nema sreće

Lepoj Breni lice u KRASTAMA, krije ga ispod šešira

Showbizz 08.06.17, 08:36h

Lepoj Breni lice u KRASTAMA, krije ga ispod šešira
Posljednjih nekoliko mjeseci Lepa Brena je imala previše obaveza, trudila se da sve postigne i završi, zato joj je i pao imunitet

 

Lepa Brena otišla je na Frušku goru, gdje sa suprugom Bobom Živojinovićem puni baterije i uživa u lijepim danima.

 

Međutim, samo jedan dan ranije paparaco “Blica” uslikao je Brenu sa na ručku s porodicom u jednom beogradskom elitnom restoranu.

 

Tom prilikom vidjelo se da na cijelom licu ima kraste. Kako saznaje Blic, podlivi na Breninom licu su nastali zbog herpesa.

 

lepa-brena-kraste-1

 

Naime, Breni je zbog brojnih obaveza u posljednje vrijeme pao imunitet, te je dobila herpes. Pjevačica je sa suprugom u restoran stigla džipom oko 16 časova. Odmah iza njih bio je najmlađi sin Viktor, koji je vozio skupoceni džip sa američkim tablicama.

 

Brena je za to popodne odabrala laganiju odjevnu kombinaciju, a budući da je bilo preko 30 stepeni, a pritom još s krastama na licu, nosila je velike crne naočale i šešir. U stopu su je pratili Boba i Viktor, koji nisu bili sretni kada su primijetili da ih nfotoreporteri Blica slikaju.

 

- Brena se smjestila sa porodicom za najbolji sto. Restoran nije bio pun, ali ljudi su se okretali da je vide čim je ušla jer ona svugde privlači pažnju. Prepoznali su je čak i ispod šešira i tamnih naočara. Neki su htjeli da priđu i da se slikaju s pjevačicom, ali su odustali kada je Breni stigla hrana. Ona se ubrzo bacila na klopu i na razgovor sa Viktorom i Bobom, pritom ne skidajući šešir. Inače, ona je uvijek opuštena kada ne snima i voli svima da izađe u susret, ali u tom momentu je uživala sa porodicom i nije htjela da ih bilo ko remeti - kaže izvor Blica koji se zatekao na licu mesta.

 

Ipak, ono što su mnogi primijetili jeste da pjevačica ima kraste na licu.

 

- Ona posljednjih nekoliko mjeseci ima previše obaveza i trudi se da sve stigne i uskladi. Ne želi da trpi ni posao ni porodica, a teško je biti i supruga i pjevačica i majka. Zato joj je opao imunitet, pa ima i zdravstvenih problema. Odlučila je da se malo odmori, pa dane provodi sa porodicom. Pokušava da se ne nervira, a posljedice herpesa sanira raznim mastima koje su joj preporučili ljekari - kaže dalje Blicov izvor.

 

Društvo se u restoranu zadržalo nekoliko sati, jeli su, pričali i šalili se. Nakon toga uputili su se na Frušku goru, gdje će se Brena odmarati nekoliko dana.

 

Inače, Brena posljednjih nekoliko godina nema sreće kada je zdravlje u pitanju. Podsjećamo, ona je 2014. godine u Hrvatskoj doživjela nezgodu kada je na doručku pala i polomila zglob na desnoj i lakat na lijevoj ruci. Nakon toga uslijedio je oporavak, a uz Brenu je bila čitava porodica. Međutim, na dočeku 2015. godine na Zlatiboru ponovo je imala nezgodu, kada je pala i polomila ruku. Za Blic je nedavno pričala i da se u jednom momentu uplašila da postoji mogućnost da dobije rak dojke, te je hitno uradila BRCA test i, na svu sreću, on je bio negativan.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI