U javnost isplivali šokantni detalji

Tigera Woodsa policija našla u STRAŠNOM STANJU: Nije imao pojma gdje se nalazi, pričao je nerazumljivo...

Sport 31.05.17, 09:44h

Tigera Woodsa policija našla u STRAŠNOM STANJU: Nije imao pojma gdje se nalazi, pričao je nerazumljivo...
Čas je policajcima govorio da se vraćao iz Los Angelesa, čas da je upravo odigrao partiju golfa, a čas priznavao da nema predstavu gdje se nalazi

 

Da novac sam po sebi ne donosi sreću, čak i kada ga imate više nego 99,9% ljudi na planeti, svjedoči i primjer jednog od najbogatijih sportista svih vremena.

 

Prije dva dana, slavni američki golfer Tiger Woods uhapšen je na Floridi zbog "vožnje pod dejstvom opijata". Tako je, bar, glasila prva informacija, uz dodatak da je čuveni sportista skoro četiri sata proveo u okružnom zatvoru u Palm Beachu, a da po izlasku nije želio da daje izjave.

 

Međutim, 48 sati kasnije, u javnost su isplivali i šokantni detalji ovog događaja.

 

Woods je, naime, pronađen u kolima, i to kako spava, dok mu je vozilo bilo u desnoj kolovoznoj traci, sa upaljenim motorom. Kada mu je policija prišla i probudila ga, 41-godišnji sportista je na sva pitanja odgovaro prilično nerazumljivim govorom, koji je potom u izvještaju opisan i riječima "otežan, spor, prilično konfuznog sadržaja".

 

Čas je policajcima govorio da se vraćao iz Los Angelesa, čas da je upravo odigrao partiju golfa, a čas priznavao da nema predstavu gdje se nalazi.

 

Testiranjem na licu mesta utvrđeno je da nije konzumirao alkohol, kako su brojni američki mediji najprije izvestili javnost, ali je zato pao na svim drugim testiranjima koje je policija obavila na lokaciji na kojoj je pronađen. On nije uspio da stoji na jednoj nozi, nije uspio da hoda nekoliko koraka po pravoj liniji, pa je zato i priveden, a u stanici je i napravljena njegova fotografija koja je pred vama.

 

Kada je malo došao sebi, Tiger Woods je istakao da su, po svoj prilici, na djelu bili neželjeni efekti lijeka. Njega je, navodno, nedavno počeo da uzima, i to poslije četvrte operacije leđa kojoj je bio podvrgnut, a usljed koje neće nastupati do oktobra.

 

Osvajač 14 velikih golf turnira nije igrao četiri mjeseca, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju njegov povratak jer je jedan od najboljih igrača u istoriji ovog sporta. Najduže je bio prvi na svjetskoj rang-listi, ali je posljednju veliku pobjedu ostvario još u avgustu 2013. godine.

 

Njegovu karijeru potresao je veliki skandal krajem novembra 2009. godine, kada su američki mediji objavili da je Woods imao više vanbračnih veza, poslije čega je uslijedio pad u igri i takmičenjima, ali i razvod od supruge.

 

Tada su se neki njegovi sponzori povukli, a pojedini su tvrdili da je skandal umanjio vrijednost njihovih dionica. Samo bogatstvo Tigera Woodsa nije bilo uzdrmano: prema procjenama "Forbesa", od 1996. do 2007. već je bio zaradio 769 miliona dolara, a 2010. premašio je milijardu "zelenih novčanica".

 

Nakon što ga je policija primijetila u vozilu oko tri sata iza ponoći, a potom testirala na licu mjesta, Tiger Woods je u stanici proveo sve do 10.30, kada je pušten. Pred sudijom treba da se pojavi početkom jula.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI