ZA KRAJ KONCERT ELDINA HUSEINBEGOVIĆA

Završen 13. Sajam privrede Tešalj 2017: EKOline Kovan iz Gračanice dobitnik nagrade sručnog žirija za najbolji štand

Biznis Klub 21.05.17, 11:26h

Završen 13. Sajam privrede Tešalj 2017: EKOline Kovan iz Gračanice dobitnik nagrade sručnog žirija za najbolji štand
Među brojnim nagradama koje su podijeljene učesnicima, uspješna kompanija za proizvodnju kotlova na EKOline Kovan iz Gračanice dobila je nagradu sručnog žirija za najbolji štand na ovogodišnjem sajmu

 


Koncertom Eldina Huseinbegovića u Tešnju na otvorenom završen je 13.Sajam privrede Tešanj 2017., koji je organiziralo Udruženje privrednika ''Biznis centar'' Jelah Tešanj.


Sajam je ove godine okupio 200 izlagača iz Bosne i Hercegovine i zemlja regije. Treći dan ove manifestacije je bio u nešto ležernijem ritmu nego prethodna dva dana, pa su prisutni izlagači iskoristili ovaj dan za nove dogovore i uspostavljanje saradnje međusobno, piše Zosradio.ba.

 

U jutarnjim satima juče je upriličeno i druženje Organizatora Sajama i predstavnika Općine sa izlagačima uz kafu.  


Treći dan Sajma prisutni su imali prilike učestvovati na različitim prezentacijama kompanija koje nude svoje usluge, ali i biti dio Biznis caffe-a. Na kraju su izlagačima uručene zahvalnice od strane organizatora.


Među brojnim nagradama koje su podijeljene učesnicima, uspješna kompanija za proizvodnju kotlova na pelet EKOline Kovan iz Gračanice dobila je nagradu sručnog žirija za najbolji štand na ovogodišnjem sajmu.


Treba svakako istaći da je ovogodišnji Sajam obilježila poruka koja je poslana mladim ljudima da je u BIH moguće uspjeti, uz zalaganje i rad, i da se treba zaustaviti trend odlaska mladih ljudi iz ove zemlje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI