Srpska pjevačica nije ostala dužna komentar

Marija Šerifović odgovorila na očeve optužbe: 'Roditelje ne možemo da biramo, ali...'

Showbizz 15.05.17, 08:06h

Marija Šerifović odgovorila na očeve optužbe: 'Roditelje ne možemo da biramo, ali...'
Marija Šerifović odlučila je da progovori o temi koja je uzburkala javnost, ali bez grubih riječi i poruka za oca

 

Pjevačica Marija Šerifović odlučila je da odgovori na optužbe oca Rajka, koji je nedavno govorio i o načinu na koji je njegova kćerka izgubila nevinost, a napao ju je i rekavši da joj je samo novac u glavi, te da zajedno s majkom Vericom hoće da mu oduzme kuću u kojoj živi.

 

Otac eurovizijske pobjednice nije krio da je ogorčen na kćerku.

 

- Ona je uz Vericu, neće da se javi na telefon, na poruke i pozive. Marija je prilično mlitava djevojka, nju samo pare zanimaju i ništa drugo. To što je njeno opredjeljenje da bude lezbejka, to mi ne smeta uopće. Tako je rođena, ali mi smeta što joj je samo novac u glavi i kako da uzme što više za sebe - rekao je Rajko za „Skandal” i dodao da joj je pomagao na početku karijere.

 

- Kada je trebalo prva ploča da se radi, kod najskupljeg makedonskog kompozitora smo išli da joj uradi cijeli CD i nikada nisam bio loš prema njoj, a ona me ne voli. Za sve ove godine koliko pjeva i radi, ne znam ni da li mi je šest puta poslala po 100 eura - tvrdio je Marijin otac.

 

S druge strane, Marija Šerifović odlučila je da progovori o temi koja je uzburkala javnost, ali bez grubih riječi i poruka za oca.

 

- Nemam komentar na to. Roditelje ne možemo da biramo, oni su moji i to je moj jedini komentar. Za sve ostalo što je rekao, pitajte njega - ogorčeno je rekla Marija, suzdržavajući se da za čovjeka koji ju je napravio kaže ružnu riječ u javnosti.

 

Međutim, ona je istakla da ne sluša više ni savjete majke Verice.

 

- U posljednje vreme, Verica sve manje prigovara, mada ja sve manje slušam bilo koga - kaže ona.

 

Pjevačica je više puta izjavila da je njena oaza mira upravo Los Angeles, a mi smo je pitali da li planira da se preseli u najveći grad Kalifornije.

 

- Idem u Ameriku za koji dan. Los Angeles je moja baza i mjesto gdje se apsolutno osjećam najprirodnije i najljepše. Ja sam se u stvari i preselila tamo, a onda je Saša Popović zeznuo stvar - priča Marija i nastavlja o odnosima između članova žirija „Zvezda Granda”.

 

- Svi mi imamo vrlo lijep odnos, koliko god u prijenosu ne izgleda tako. Nakon svakog snimanja svi se najnormalnije pozdravimo, razgovaramo i ručamo. Mi sami znamo kako se ta igra igra i zato smo valjda tako gledani - ističe Marija i dodaje da je ne tangiraju napisi o njenoj porodici.

 

- Ma ne, mora neko baš, baš blizak da me izuje iz cipela, pa da reagujem - završava pjevačica.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI