ne treba vam to

Ako muškarac ima ovih sedam navika, vjerovatno je loš u krevetu...

DEPO PLUS 12.05.17, 17:22h

Ako muškarac ima ovih sedam navika, vjerovatno je loš u krevetu...
Ako imate osjećaj kao da vas zaista ‘jede’ kad je tamo dolje, to je ogroman znak za uzbunu

 

Apsolutno nitko kod svog partnera ne želi da je loš u krevetu, jer je ta stavka jedna od prilično bitnih stavaka u svakoj vezi ili odnosu. A sad kad smo to još jednom razjasnili – moramo upozoriti da postoje određeni znakovi koji odaju muškarce koji nisu dobri ljubavnici i koji jednostavno nisu dobri u krevetu. Evo kako ih prepoznati i na koje znakove biste trebale obratiti pozornost.

 

1. Sebičan je

 

Ovo je prvi i osnovni znak da je užasan u krevetu. A sebični ljubavnici ne brinu o potrebama i užicima svojih partnerica, već se sve vrti oko njih. A to je njihov svijet, vi živite u njemu, pa morate ispuniti njegove uvjete. Ako se, nakon što on završi, jednostavno okrene i zaspe, a vas ostavi na cjedilu – i to se ponavlja i umor ne može biti izlika, znači da imate posla s užasnim frajerom.

 

2. Ne zna vam pružiti oralno zadovoljstvo

 

Ako imate osjećaj kao da vas zaista ‘jede’ kad je tamo dolje, to je ogroman znak za uzbunu. Jer, apsolutno ni jedna od nas se ne želi osjećati kao gumena igračka koju se žvače. Stoga, ili ga vi pokušajte usmjeriti i dati mu pokoji savjet, ili jednostavno pobjegnite glavom bez obzira u slučaju da vas ne želi slušati i ostane pri svom ludilu. Jer to je jasan znak da je loš u krevetu.

 

3. Ne zna gdje je klitoris

 

Ovo je prilično važno, a ako ne zna – zaista se zapitajte što radite s njim? Jer, toliko je načina da nauče jednu toliko jednostavno, a toliko bitnu stvar – od satova biologije u školi pa do mora stručne literature i članaka na internetu i u knjižnicama, piše Net.hr. A ako se i dalje ne može potruditi jednom zauvijek naučiti gdje se nalazi taj čarobni gumb našeg užitka, trebale biste jednostavno otići. Što dalje moguće.

 

4. Ne želi vas oralno zadovoljavati

 

To je užasno i to znači da je ne samo loš u krevetu, već je i prilično loša i sebična osoba, a takav vam zaista ne treba. Jer, i žene vole biti oralno zadovoljene baš kao što vole i muškarci, stoga ako vam on odluči ne pružati taj nevjerojatan užitak, to samo pokazuje kakva je osoba. I malo je tu pozitivnih karakteristika…

 

5. Ne zna što znači ‘predigra’

 

Predigra je jako, jako važan dio seksa i ona je tu kako bi se zagrijali i pripremili za užitke koji tek slijede, a ako on odbija predigru i smatra je nevažnim dijelom procesa, to znači da nema pojma što radi u krevetu. A i općenito. I ako neprestano odbija predigru već odmah ‘prelazi na stvar’, to je jasan pokazatelj da zapravo želi samo seks i ništa više. A vama je to znak da bježite.

 

6. Ne zna što napraviti s vašim grudima

 

Budimo iskrene, neki jednostavno nemaju pojma što da rade, ali uvijek ih možete pokušati ispraviti. Ako vas i ovdje odbije i nastavi po svom, to je samo još jedan dokaz da je grozan u krevetu. Također, ako vas tijekom seksa zamoli da šutite, bježite daleko, daleko. Pa, tko to radi? I zašto? Jer, ako vas muškarac pokuša ušutkati kad se najviše ufurate, to znači da je dosta užasna osoba.

 

7. Gura vam glavu kad ga oralno zadovoljavate

 

Ako vam gura glavu dok mu pružate oralno zadovoljstvo – to je znak da nema baš mnogo strpljenja i da je prilično loš u krevetu. Jer, ni jedna djevojka (ili vrlo malo njih) ne voli da joj se to radi tijekom oralnog seksa te je većini ovo veliki znak za uzbunu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI