VIDEO/ PONOVO U EMISIJI 'ISPUNI MI ŽELJU'

Nakon šokantnih tvrdnji da je sve prevara: Supružnici Džigumović došli na Hayat da otkriju pravu istinu!

Hronika 11.05.17, 16:37h

Nakon šokantnih tvrdnji da je sve prevara: Supružnici Džigumović došli na Hayat da otkriju pravu istinu!
Nakon što su čuli da je protiv njih podnesena krivična prijava, a na osnovu sumnji koje su iskazali gledatelji, Alisa i Petar Džimugović zamolili su da ponovo dođu u emisiju 'Ispuni mi želju' i otkriju istinu


Nakon emitovanja prošlosedmične teške priče o životu porodice Džimugović, te nakon što je ekipa emisije ISPUNI MI ŽELJU zaprimila na desetine poruka šokiranih gledatelja koji su tvrdili da je ova porodica zapravo sve prevarila - i TV Hayat i gledatelje, bračni par Alisa i Petar večeras će ponovo biti u Hayatovom studiju.


Naime, brojni gledatelji i oni koji poznaju Džimugoviće u svojim javljanjima su tvrdili da oni ne žive onako kako su naznačili u poslanom pismu i kako su se predstavili u emisiji, u studiju, već mnogo bolje.


Shodno takvim optužbama Hayat i emisija ISPUNI MI ŽELJU je pokrenula postupak istražnih radnji koje imaju za cilj dokazati da li se radi o prevari, kako navode gledatelji, ili ne.


Prvi put u 10 godina emitovanja emisije smo podnijeli krivičnu prijavu protiv nekoga, Nakon što su čuli da je protiv njih podnesena krivična prijava a na osnovu sumnji koje su iskazali naši gledatelji, zajedno sa nama, javili su nam se Alisa i Petar, moleći da dođu u emisiju i otkriju istinu, ističu na Hayatu.

 

Ne propustite večeras emisiju ISPUNI MI ŽELJU od 21:00h u kojoj će sve biti otkriveno.


Pogledajte video koji je snimljen na početku njihovog dolaska u prostorije Hayat televizije, a njihovu prvobitnu priču pogledajte OVDJE.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI