Fokusiraj se na ono što je zaista važno

Stiže i u SCC u Sarajevu: Novi Z.N.E. Zero-Dye duks za ekološku osvješćenost sportista

Biznis Klub 11.05.17, 12:15h

Stiže i u SCC u Sarajevu: Novi Z.N.E. Zero-Dye duks za ekološku osvješćenost sportista
U procesu izrade korišćen je zero dye proces kojim se smanjuje potrošnja vode

 

 


adidas, vodeći svetski inovator u oblasti sporta predstavio je novi proizvod iz adidas Athletics kolekcije, moderan i ekološki inovativan  Z.N.E. Zero Dye duks.

 

adidas-1

 

Primarni fokus svakog sportiste na terenu i van njega je rezultat, a kako bi se pored odličnih performansi koncentrisali i na sve ostalo iz okruženja što je podjednako važno, adidas je specijalno za sve njih dizajnirao Z.N.E. Zero-Dye duks.

 

U izradi ovog duksa korišćen je revolucionarni no-dye proces koji ne podrazumijeva dodatno farbanje materijala već njegovu upotrebu u prirodnoj boji, čime se postiže znatna ušteda resursa i vode.

 

adidas-3

 

Pored ekološki značajnog aspekta, Z.N.E. Zero-Dye duks nudi i maksimalnu udobnost, a novim sloganom „Fokusiraj se na ono što je zaista važno“ adidas proširuje koncept pronalaska fokusa kod sportista.

 

adidas-5

 

Vodeći adidas sportisti, uključujući fudbalera Pola Pogbu (Paul Pogba), atletičarku Tori Bouvi (Tori Bowie) i teniserku Koko Šilin (Coco Shilin), nosiće među prvima Z.N.E. Zero-Dye proizvode, a u Bosni i Hercegovini će kolekcija biti dostupna u adidas brend radnji u Sarajevu (SCC).

 

adidas-4

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI