Srpski teniser najavio 'veliko ime'

Andre Agassi novi trener Novaka Đokovića?

Sport 09.05.17, 11:41h

Andre Agassi novi trener Novaka Đokovića?
S obzirom na to kakav karakter ima i na njegovu burnu tenisku prošlost, osvajač osam Grand slam titula potpuno se uklapa u želje srpskog tenisera

 

Bivši najbolji teniser svijeta Andre Agassi mogao bi da postane trener Novaka Đokovića, prenosi “Daily Telegraph”.

 

Đoković je prije nekoliko dana raskinuo saradnju sa kompletnim stručnim štabom, potom najavio da će novi trener biti neko “veliko ime”, dok je “Telegraph” otkrio o kome se radi.

 

Legendarni američki teniser mogao bi da se vrati na tur i preuzme ulogu koju su do prije nekoliko mjeseci imali Boris Becker i Marijan Vajda.

 

“Biće to neko ko je imao slično iskustvo kao ja. Nema mnogo ljudi u prošlosti koji su uspjeli da igraju na tako visokom nivou, pa ćemo vidjeti. Razmišljam polako i temeljno o tome. Ne želim da žurim sa odlukom”, rekao je Đoković prije nekoliko dana.

 

S obzirom na to kakav karakter ima i na njegovu burnu tenisku prošlost, osvajač osam Grand slam titula potpuno se uklapa u želje srpskog tenisera. Britanski list saznaje da će uloga Agassija biti ograničena i da se on neće pojavljivati na svim turnirima. Novak bi u tom slučaju angažovao još jednog trenera koji bi ga pratio na turu.

 

Prije nekoliko mjeseci pojavile su se informacije da bi Amerikanac mogao da postane trener Nika Kirjosa iz Australije, ali je on to demantovao. “Ne bih imao vremena za svoju djecu, koja imaju 15, odnosno 13 godina. Odgovor je ne, ne bih mogao to da radim na način na koji želim”, rekao je tada Agasi.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI