Dvije Tuzlanke raskrstile za sva vremena

Zaratile Selma Bajrami i Maca Diskrecija: Starleta tračala popularnu pjevačicu, pa joj 'žena sirena' očitala bukvicu

Zabava 06.05.17, 19:48h

Zaratile Selma Bajrami i Maca Diskrecija: Starleta tračala popularnu pjevačicu, pa joj 'žena sirena' očitala bukvicu
Maca Diskrecija ranije je pričala kako baš simpatiše Selmu, da joj je draga kao pjevačica ali i sretna što je i ona iz Tuzle pa se može ponositi svojom komšinicom. Više tako ne priča...

 

Kada je po izlasku iz reality showa „Parovi“ tuzlanska starleta i pjevačica Senada Nurkić Maca bila na beogradskom nastupu Selme Bajrami, iskoristila je priliku i popela se na binu pa i pokušala nešto otpjevati.

 

Iako popularna pjevačica ne voli kada joj neko tako eksprimentira na nastupima, dozvolila je da se Maca popne kako bi joj pomogla kao svojoj sugrađanki jer je tada bila na putu da snimi svoju prvu pjesmu. Kao iskusnija, Selma joj je dozvolila da se na bini zadrži nekoliko minuta, vjerujući da će je i na takav način zapaziti novinari i dati joj medijskog prostora.

 

Neki su komentirali čak da je to bio Macin nastup, što je iznerviralo Selmu. Tim povodom, pjevačica se tada oglasila na svom Facebook profilu. Ona u svom statusu nikog nije imenovala, ali iz njenog ljutitog statusa se može zaključiti na koga je mislila.

 

maca-diskrecija-selma-bajrami

 

- Eh, ovako, dragi moji... Kao što je već poznato, održala sam svoj prvi koncert u Beogradu. Oduševljena sam prijemom publike i organizacijom. Ovo ću sada da kažem prvi i zadnji put. To je bio moj koncert i niko drugi nije nastupao! Kada mi neko kaže da voli moje pjesme i da sam mu idol od malih nogu, ma kakva ta osoba bila u očima drugih, neću je otjerati niti biti gruba prema njoj. I za vašu informaciju, ja nisam pogledala ama baš nijednu emisiju od dotične gospođice za razliku od većine vas koji ste visili ispred TV ekrana jer vas je to zabavljalo. Zato me poštedite lažnog moralisanja i stavljanja u koš s nekim osobama. Dobro znate ko sam ja i na koji način sam izgradila sebe i svoju karijeru. Tačka - napisala je tada pjevačica.

 

Ali da je Selma znala, sigurno Maci nikada ne bi dozvolila da stane pored nje. Naime, Senada je poslije tog nastupa vrlo često svoju sugrađanku „uzimala u usta“. Ranije je pričala kako je baš simpatiše, da joj je draga kao pjevačica ali i sretna što je i ona iz Tuzle pa se može ponositi svojom komšinicom. Više tako ne priča...

 

Kako je Maca brzo „poletjela u visinu“ tako je i sebi dozvolila da ogovara kolege sa estrade. Nedavno je u jednom društvu u Beogradu pričala o Selmi. Između ostalog je govorila kako o njoj neće niko pričati dok ona snimi još nekoliko pjesama i zasija na estradi.

 

Maca je glumila da puno poznaje Bajrami pa da čak zna i sve njene momke s kojima je bila, gdje je izlazila u Tuzli, za koji je honorar nekad pjevala...

 

- Te večeri je baš popila i pričala je o svima. Rekla je kako ju je Selma molila da dođe na taj njen nastup u Beogradu jer nije znala kako će je publika dočekati, a kada vide nju koju su Beograđani brzo zavoljeli, drugačije će reagirati. Oni koji su bili tu počeli su joj se smijati u facu i govorili da ne lupeta jer je Selma, kada niko za Macu nije ni znao, hodala po Beogradu, pjevala... Vidjevši da niko ne želi diskutovati na tu temu, prestala je ogovarati Selmu – priča za tabloid Express jedan od onih koji se ranije družio sa Macom.

 

Međutim, više zajedno ne piju ni kafu. Kaže da je Maca toliko umislila da je popularna da je zaboravila i one koji su joj, kada je tek kročila u Beograd, pokazali gdje je autobuska stanica i upoznali je sa gradom.

 

- Ima sada neke „jake ljude“ oko sebe i baš je umislila da je faca. A, vole je samo zbog nekih stvari. Zna ona zbog kojih – smješkajući se priča sagovornik Expressa.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI