Vjenčanje nakon deset dana veze

Ko je lijepa supruga Adnana Haskovića: Imućna Krajiškinja osvojila srce zgodnog glumca

Showbizz 04.05.17, 14:21h

Ko je lijepa supruga Adnana Haskovića: Imućna Krajiškinja osvojila srce zgodnog glumca
Njegova izabranica je 26-godišnja Aida Hadžijusufović koja ljepotom potpuno može parirati glumcu sa impresivnom internacionalnom karijerom

 

Vijest o vjenčanju zgodnog glumca Adnana Haskovića izazvala veliku pažnju Bosanaca i Hercegovaca. Naime, kako tvrde izvori bliski glumcu, on se oženio nakon samo deset dana veze!

 

Njegova izabranica je 26-godišnja Aida Hadžijusufović koja ljepotom potpuno može parirati glumcu sa impresivnom internacionalnom karijerom. 

 

adnan-haskovic-aida-hadzijusufovic


Atraktivna Aida potiče iz bogate porodice iz Bosanske Gradiške, koja je vlasnik nekoliko firmi u BiH. Naime, njeni otac Senad i amidža Samir vlasnici su uspješnih firmi “Elumatic” u Bihaću i “Favorit” u Sarajevu, koje se bave prodajom okova za stolariju i namještaj, te ostalih metalnih proizvoda.


Kako je otkrio izvor blizak novoopečenim mladenicima, oni su se upoznali krajem januara u popularnom sarajevskom klubu “My Face“ na nastupu Dženana Lončarevića. Nakon toga su ostali u kontaktu, ali su u vezi prije nego što su rekli sudbonosno “da” bili tek desetak dana. Aida je u Sarajevu živjela nekoliko godina, a nakon što je završila fakultet jedno vrijeme bila je i uposlenica “Raiffeisen Banke”.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI