PRAZNIČNA AKCIJA GRAĐANSKOG SAVEZA

Prvog maja ispred Predsjedništva BiH: Ko želi posao, neka se javi... Molbe se podnose lično Bakiru Izetbegoviću!

Front 30.04.17, 20:10h

Prvog maja ispred Predsjedništva BiH: Ko želi posao, neka se javi... Molbe se podnose lično Bakiru Izetbegoviću!
- Mi u GS-u cijenimo da pošto je riječ o „ustaljenoj praksi“, svi građani treba da dobiju priliku i obrate se Izetbegoviću. I da je 1. maj, Praznik rada, najbolji dan da započnemo takvu akciju, saopšteno je iz ove stranke

 

 

Rukovodstvo, članovi i aktivisti Građanskog saveza (GS) sutra će tačno u podne ispred Predsjedništva BiH organizovati akciju sakupljanja biografija koje ćemo zajedno sa građanima i molbama za zapošljavanje poslati Bakiru Izetbegoviću, članu Predsjedništva BiH, navodi se u saopštenju GS-a.


- Nakon što je portal Žurnal objavio dokaze da je Izetbegovićev kabinet, zloupotrebljavajući instituciju Predsjedništva i Sekretarijata Predsjedništva vršio pritisak da se vrši nezakonito zapošljavanje u državna preduzeća, mi u GS-u cijenimo da pošto je riječ o „ustaljenoj praksi“, svi građani treba da dobiju priliku i obrate se Izetbegoviću. I da je 1. maj, Praznik rada, najbolji dan da započnemo takvu akciju, saopšteno je iz GS-a.


Naime, Građanski savez je još ranije pozvao sve nezaposlene u BiH da se pismenim putem odnosno molbama za posao obrate lično Bakiru Izetbegoviću.


Da ne bi bilo zabune, u GS-u su napravili i urnek kako treba ispuniti kovertu te kako adresirati pismo.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI