BLIŽI SE 'NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU'

Širi se lista gostiju na koncertu u Sarajevu: Aca Lukas otkrio koju veliku bh. zvijezdu dovodi u Zetru

Showbizz 27.04.17, 23:02h

Širi se lista gostiju na koncertu u Sarajevu: Aca Lukas otkrio koju veliku bh. zvijezdu dovodi u Zetru
Nakon što je prošle sedmice na press konferenciji u Sarajevu najavio svoje goste iz žirija Zvezda Granda koji će mu se pridužit na sceni, Snežanu Đurišić, Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović, te pobjednika ovoga takmičenja Amara Jašarspahića Gileta, danas je Lukas saopštio i novo ime koje će se zajedno s njim predstaviti publici

 

Još je sedam dana ostalo do sarajevskog izdanja „Najveće žurke na Balkanu“, koncerta Ace Lukasa i Folk House banda u Zetri.


Nakon što je prošle sedmice na press konferenciji u Sarajevu najavio svoje goste iz žirija Zvezda Granda koji će mu se pridužit na sceni, Snežanu Đurišić, Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović, te pobjednika ovoga takmičenja Amara Jašarspahića Gileta, danas je Lukas saopštio i novo ime koje će se zajedno s njim predstaviti publici. 


To je pjevač koga on izuzetno cijeni i poštuje i za koga je u više navrata rekao da je jedan od najboljih vokala na našim prostorima - Šerif Konjević

 

serif-konjevic


Pošto je sa svakim gostom na koncertu Lukas spremio jedan „mali performans“, još je nepoznato kakvo iznenađenje sprema sa Šerifom Konjevićem.


Aca Lukas je već rekao da mu je koncert u Zetri izuzetno bitan zbog publike: 

 

- Onog pjevača kojeg primi sarajevska publika, taj mora da zna da valja. Ovdje ne mogu da prođu foliranti, u nekim drugim mjestima možda i mogu, ali ovdje je muzički „potkovana“ publika i ona ne prima loše. Zbog te činjenice sam jako sretan, što me ljudi ovdje vole i što je uvijek atmosfera na mojim nastupima sjajna, jer sarajevska publika zna da cijeni ono što ti radiš, izjavio je Lukas na press konferenciji.


Koncert „Najveća žurka na Balkanu“ u okviru regionalne turneje Ace Lukasa i Folk House banda održava se 06. maja u sarajevskoj Zetri, sa početkom od 20 sati. Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na prodajnim mjestima na Ferhadiji i Skederiji, na dan koncerta i pred dvoranom Zetra te online putem servisa www.kupikartu.ba. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI