POKUPIO STVARI, PA OSTAVIO

Panika u Parlamentu BiH: 'Sadikova kutija' ostala kraj prozora, htjeli zvati policiju...

Hronika 26.04.17, 11:59h

Panika u Parlamentu BiH: 'Sadikova kutija' ostala kraj prozora, htjeli zvati policiju...
Sadik Ahmetović se pobrinuo da napuštanje Kluba ne bude samo melodramatično, pa je u sve ubacio i elemente tragikomedije


Nakon što je Predsjedništvo SDA prije dva dana donijelo odluku o isključenju Senada Šepića iz stranke, dok su Salko Sokolović, Sadik Ahmetović i Šemsudin Mehmedović dobili ukor, sva četvorica juče su pokupila svoje stvari iz Kluba SDA


Da napuštanje Kluba bude melodramatično, pobrinuo se Sadik Ahmetović, koji je fotografiju kupljenja stvari u kartonsku kutiju proslijedio medijima.


No, Ahmetović se pobrinuo da napuštanje Kluba ne bude samo melodramatično, pa je u sve ubacio i elemente tragikomedije. Naime, nakon što je "pokupio stvari", Ahmetović je napustio zgradu, ali je kutija ostala, jer je nije ni ponio sa sobom, piše Bportal.ba.


Kako navodi ovaj portal, to je u jednom trenutku izazvalo zabunu kod nekih u zgradi Parlamenta BiH. Nakon što su vidjeli kutiju nepoznatog sadržaja, neki su čak smatrali da treba pozvati policiju. Ipak, na kraju je dilema dilema razrješena, jer je prepoznato sa je riječ o "Sadikovoj kutiji".


Inače, prethodne noći Mehmedović je ostavio interesantnu poruku na društvenim mrežama, u kojoj je napisao "Senad Šepić...drugi dio počinje", pa ne znamo da li je ova poruka protumačena i kao neka vrsta prijetnje te je dodatno podgrijala nedoumicu oko ostavljene kutije?!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI