žestoka kritika izetbegovića

Ahmetovićeva reakcija na 'žuti karton' iz SDA: Pravila igre sudija ne zna...

Front 25.04.17, 08:05h

Ahmetovićeva reakcija na 'žuti karton' iz SDA: Pravila igre sudija ne zna...
“Oko žutih je jako zanimljivo, a pravila igre sudija ne zna. Kad sjedneš na klupu Reala, a dovedeš u ekipu Vrbanjušu teško je igrati u Ligi šampiona. Bojim se da u narednom ciklusu nećemo proći ni pretkvalifikacije sa ovim “društvom“, rekao je Ahmetović

 

Sadik Ahmetović, zastupnik SDA u Parlamentu BIH, komentirao je za Vijesti.ba javni ukor koji mu je izreklo Presjedništvo SDA, ili “žuti karton“ kako je rekao predsjednik SDA Bakir Izetbegović.


“Oko žutih je jako zanimljivo, a pravila igre sudija ne zna. Kad sjedneš na klupu Reala, a dovedeš u ekipu Vrbanjušu teško je igrati u Ligi šampiona. Bojim se da u narednom ciklusu nećemo proći ni pretkvalifikacije sa ovim “društvom“, rekao je Ahmetović.

 

Komentirao je i najavu da će se inicirati smjena Hamdije Fejzića sa pozicije potpredsjednika Glavnog odobora SDA.

 

“Bakir je ponizio svog zamjenika koji je napadnut fizički. Nikada niko nije ponizio nikog u SDA ovoliko koliko je Bakir ponizio Adila (op.a. Osmanović), bilo bi zanimljivo izvaditi iz arhiva sve stavove Izetbegovića u vremenu dok se borio da preuzme stranku. Koliko je kritika i negativnih stavova izreko na politiku Sulejmana Tihića a nikada nije kažnjen. To je tada bila demokratska stranka, tadašnje rukovodstvo ga je vratilo u Predsjedništvo i ostavilo mu najveću pobjedu SDA. Sami procijenite gdje je i šta ostalo od demokratske SDA i posljednje velike pobjede SDA“, rekao je Ahmetović.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI