ZVANIČNO POČELA

Nova kampanja udruženja Kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH

Biznis Klub 24.04.17, 10:42h

Nova kampanja udruženja Kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH
Domaće kompanije i ovaj put će imati priliku da, kroz duhovite dijaloge Emira (Emir Hadžihafizbegović), Gertrude (Lana Delić) i Emirovog sestrića, studenta Žutog (Emir Fejzić), predstave svoje proizvode

 

 

Danas zvanično počinje peta kampanja udruženja Kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH, pod nazivom “MadeinBiH”.


Kao i dosadašnje četiri kampanje i ova kampanja osmišljena je i realizovana u saradnji sa marketinškom agencijom Studio Marketing Legend, a njenu okosnicu činit će serijal TV reklama, dok će sama kampanja trajati tokom cijele 2017. godine.


Domaće kompanije i ovaj put će imati priliku da, kroz duhovite dijaloge Emira (Emir Hadžihafizbegović), Gertrude (Lana Delić) i Emirovog sestrića, studenta Žutog (Emir Fejzić), predstave svoje proizvode.


Cilj ove kampanje je, kao i u dosadašnjim, da se građanima u BiH i dijaspori dodatno podigne svijest o važnosti kupovine domaćih proizvoda, te na taj način jačati privredu i ekonomiju u BiH i smanjiti nezaposlenost građana.


U kampanji “MadeinBiH” učestvuju: Hoše komerc, Amko komerc, BH Telecom, Bimal, Sefo d.o.o., KJKP Gras, Duhanpromet, Violeta, Argeta, BH Pošta, Nobil, Vispak, Sarajevska pivara, Milkos, Pharmamed i Riva d.o.o.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI