koštalo ga i braka

Svjetski mediji šokirali: Ben Affleck se već 20 godina bori s teškim porokom, a sve je počelo u djetinjstvu...

Showbizz 23.04.17, 19:17h

Svjetski mediji šokirali: Ben Affleck se već 20 godina bori s teškim porokom, a sve je počelo u djetinjstvu...
Glumac je ispričao i kako mu je glavna podrška za vrijeme razvoda roditelja bio njegov dugogodišnji prijatelj Matt Damon


 

GLUMAC i redatelj Ben Affleck već dugi niz godina bori se s alkoholizmom, što ga je, između ostalog, stajalo i razvoda braka s dugogodišnjom suprugom Jennifer Garner, kako piše Daily Mail. Ovaj nekoć omiljeni hollywoodski par razišao se u ljeto 2015. godine, a nedavno su se i službeno razveli.  

 

Benov život je, još od ranog djetinjstva, protkan raznim problemima. I njegov otac bio je alkoholičar, a roditelji su mu se razveli kad je imao 12 godina. 


 
"Moj otac je bio, i tako su ga zvali, pravi alkoholičar. Pio je cijeli dan, svaki dan. Srećom, taj problem je riješio i sad je trijezan već nekoliko desetljeća," izjavio je Ben prije devet godina za Daily Mail. 


 
Glumac je ispričao i kako mu je glavna podrška za vrijeme razvoda roditelja bio njegov dugogodišnji prijatelj Matt Damon.



Njih dvojica su i gotovo istovremeno postali poznati u Hollywoodu, zahvaljujući velikom uspjehu filma "Dobri Will Hunting", a upravo nakon toga počeli su Benovi problemi s alkoholom. To je bilo 1997. godine, a od tada je glumac počeo piti svakodnevno, bez namjere da prestane.


 
Tek 2011. godine, Ben se prvi put prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola. Naravno, taj pokušaj je završio neslavno. Ben je zatim još nekoliko puta neuspješno odlazio na rehabilitaciju, a njegovi problemi nisu prestali čak ni dok je bio u braku s Jennifer, što je, s vremenom, dovelo i do razvoda. 
 

 
Lijepa glumica, koja s njim ima troje djece, otkrila je da nije htjela podnijeti papira za razvod sve dok Ben ne završi s rehabilitacijom, kako mu ne bi nametnula dodatni stres. Liječenje od alkohola bio je Benov zadnji pokušaj u očuvanju braka, piše časopis People. No to, ipak, nije upalilo, a iako je priznala kako je ponosna na njega, Jennifer je za američki tjednik prokomentirala kako je za sve ipak bilo malo prekasno. 
 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

******************************************

 

Pogledajte bonus video na DEPO TV!

BLIN
KOMENTARI