FOTO/ 'Zvjerka' dobila titulu 'kraljica'

Selma Bajrami se raspojasala i ruši sve rekorde: U diskoteku više ni šibica nije mogla stati

Zabava 19.04.17, 13:11h

Selma Bajrami se raspojasala i ruši sve rekorde: U diskoteku više ni šibica nije mogla stati
I dok pojedinci koji žele napakostiti njenoj karijeri plasiraju lažne priče kako joj u poslu „ne cvjetaju ruže“, Bajrami na terenu dokazuje suprutno

 

Selma Bajrami zasigurno ima armiju najiskrenijih fanova. Brojni njeni pratioci na Facebooku i Instagramu danima je nazivaju „kraljicom“ i „majkom“ smatrajući kako je popularna „Žena sirena“ kako svojom karijerom, tako i brojnim životnim bitkama iz kojih je uvijek izlazila kao pobjednica, dokazala da je neprikosnovena u svakom slučaju!

 

selma-bajrami-1

 

I dok pojedinci koji žele napakostiti njenoj karijeri plasiraju lažne priče kako joj u poslu „ne cvjetaju ruže“, Bajrami na terenu dokazuje suprutno.

 

selma-bajrami-nastup

 

Kako fotografije govore više od riječi, tako i ove nastale u diskoteci „Galaxis“ u Srebreniku proteklog vikenda, te u još nekoliko diskoteka, pokazuju da je Selma definitivno na mjestu broj jedan, kada je riječ o bosanskoj estradi.selma-bajrami-nastup

 

Iako je bila nedjelja, već sutradan početak nove radne sedmice, u diskoteku više ni šibica nije mogla stati.

 

selma-bajrami

 

Na stotine obožavatelja do sitnih sati horski je s njom pjevalo svaku pjesmu, a izuzetno raspoložena pjevačica nije željela pokvariti tako dobru atmosferu pa je, bez obzira što je istekao dogovoreni termin za pjevanje, produžila nastup za više od pola sata.

 

Džemo Malkočević, koji se brine i o njenim nastupima, a i slovi za trenutno jednog od najtraženijih menadžera posebno u Tuzlanskom kantonu, kaže da "Žena sirena" ima toliko poziva za gostovanja da im je radni kalendar skoro popunjen za narednih nekoliko mjeseci!

 

selma-bajrami-menadzer-malkocevic

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLINMAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI