Međunarodni sajam poduzetništva i obrta u Gračanici

Grapos Expo 2017 - najveći sajam dosad od 18. do 22. aprila: Budućnost se ne očekuje, ona se gradi!

Biznis Klub 17.04.17, 09:48h

Grapos Expo 2017 - najveći sajam dosad od 18. do 22. aprila: Budućnost se ne očekuje, ona se gradi!
Na Sajmu učestvuju mala i srednja preduzeća, akcionarska i druga društva, holding kompanije, zanatske radnje/obrtnici, lokalne samouprave, udruženja poduzetnika, turističke organizacije i zajednice, predstavnici ministarstava i donosioca odluka, mediji, druge organizacije privatnog i javnog sektora...

 

Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO“ 2017 koji se održava od 18.do 22 aprila 2017. godine na prostoru poslovne zone „Širbegović“ okupiti će preko 300 izlagača iz zemlje i svijeta.

 

GRAPOS EXPO je sajam poduzetništva i obrta širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Sajam se profilira kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.

 

Na Sajmu učestvuju mala i srednja preduzeća, akcionarska i druga društva, holding kompanije, zanatske radnje/obrtnici, lokalne samouprave, udruženja poduzetnika, turističke organizacije i zajednice, predstavnici ministarstava i donosioca odluka, mediji, druge organizacije privatnog i javnog sektora i dr.

 

Sajam nadopunjuje bogat propratni program sačinjen od stručnih panela, predavanja, prezentacija i radionica.

 

Kako je sajam u Gračanici jedan od najvećih poduzetničkih projekata u TK, neizostavna je i dobra atmosfera u toku sajma te niz propratnih zabavnih sadržaja.

 

Moto Sajma je: „Budućnost se ne očekuje, ona se gradi!“

 

grapos-expo

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI