foto/ život poslije arkana

Samo je njega pokazala: Ovo je Cecin bivši! Evo kako danas izgleda i čime se bavi

Showbizz 15.04.17, 15:38h

Samo je njega pokazala: Ovo je Cecin bivši! Evo kako danas izgleda i čime se bavi
Oni su bili u vezi 6 mjeseci, a kako su oboje priznali, bilo je turbulentno, ali su uspijevali da riješe nesporazume i prevaziđu razlike

 

Emotivni život Cece Ražnatović uvijek je zanimao javnost, a ovo je bio jedini muškarac kojeg je pjevačica predstavila javnosti nakon Arkanove smrti.


U pitanju je bivši maneken, Vladimir Cvetković Cvele!

 

Oni su bili u vezi 6 mjeseci, a kako su oboje priznali, bilo je turbulentno, ali su uspijevali da riješe nesporazume i prevaziđu razlike.

 

vladimir-cvetkovic

 

Ceca i Cvele zajedno su izlazili, pojavljivali se na raznim događajima, putovali, boravili u njenoj kući na Kipru… Međutim, zbog nepomirljivih razlika veza je okončana nakon svega pola godine.


"Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih riječi. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostat ćemo prijatelji, a sačuvat ću samo lijepe uspomene na vrijeme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo", rekla je Ceca poslije raskida.
Malo nakon raskida, Vladimir je otkrio i šta mu je najviše smetalo u vezi sa Cecom.

 

vladimir-cvetkovic-2

 

"Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće. Nije avanturista po prirodi kao ja. Ono što se desilo poslije veze zasmetalo mi je najviše. Imao sam određenih neprijatnosti od strane raznih novinara koji su pisali neistine, a moje komentare nisu željeli da objave", rekao je Cvetković.

 

vladimir-cvetkovic-3

 

On danas ima 41 godinu i izgleda prilično drugačije. I dalje je u dobroj formi, postao je uspješan poslovan čovjek posvećen medicini, odnosno poslu sa transplantacijom kose.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI