Foto / Potpuna suprotnost

Evo kako izgleda brat Andreje Pejić

Showbizz 15.04.17, 11:11h

Evo kako izgleda brat Andreje Pejić
Koliko su bliski pokazala je i sama Andreja objavivši na svom službenom Instagram profilu njihovu zajedničku fotografiju

 

Andreja Pejić prvi je transrodni model proslavljen u svijetu s ovih prostora. Porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, prije tri godine podvrgla se operaciji promjene spola, a sada je javnosti predstavila i svog brata.

 

Rođena je kao transrodna osoba pod imenom Andrej u Bosni i Hercegovini odakle je njezina porodica emigrirala u Australiju. O operaciji spola počela je razmišljati još kad je imala 13 godina. Otišla je u knjižnicu u Melbourneu, u kojem je živjela s porodicom i počela se informirati o tome, a 2014. napokon je smogla hrabrosti i odvažila se na taj čin.


I prije same operacije postigla je zavidnu karijeru modela i postala prvi transrodni model koji se pojavio na naslovnici slavnog magazina GQ i tako postala dio povijesti. 

 

Vjerovatno je većina već jako dobro upoznata s njezinom karijerom, ali manje je poznato da Andreja ima brata koji je sudeći po fotografiji pravi frajer. Igor Pejić uspješan je sportaš koji se bavi boksom, a djevojke su lude za njim te za razliku od svoje sestre nije medijski eksponiran niti želi biti. Upravo je on bio velika podrška svojoj sestri prilikom promjene spola te čitavo vrijeme bio uz nju, te je čak i istetovirao njezin lik na ramenu. 

 

andreja-i-igor-pejic

 

Koliko su bliski pokazala je i sama Andreja objavivši na svom službenom Instagram profilu njihovu zajedničku fotografiju. 

 

igor-pejic

 

Iako je iza nje težak život i djetinjstvo puno unutrašnjih borbi, danas je Andreja u sretnoj vezi s heteroseksualnim agentom za nekretnine koji ju, kako kaže, gleda kao sasvim običnu djevojku a nedavno je otkrila i da želi uskoro postati majka. 

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI