Foto / Sezona na Jadranu počela neobično

Bez srama: Turista u kupovinu otišao potpuno go, blagajnice ostale u šoku

Hronika 15.04.17, 10:13h

Bez srama: Turista u kupovinu otišao potpuno go, blagajnice ostale u šoku
Ovo nije prvi slučaj da nudisti na javnom mjestu hodaju goli, a ponekad ih mještani prijavljuju policiji

 


Na otoku Murteru, malobrojno lokalno stanovništvo tek se budi iz zimskog sna provodeći prve pripreme za dolazak turista. 

 

No, na određenim mjestima turistička predsezona je već počela, a tako je i u kampu Kosirini u malome mjestu Betini. 

 

Mještanin Marko Malec ostao je zaprepašten kad su ga zaposlenice trgovine Tomy iz samog centra Murtera pozvale da im dođe pomoći istjerati čovjeka koji je gol ušetao u dućan. 

 

- Nisam mogao vjerovati kad su me zvali da ga dođem potjerati jer je gol. No, došao sam i bio sam više nego iznenađen kad sam ga vidio, rekao je Malec.

 

goli-turista-na-murteru

 

Naime, radi se o stranom turistu koji je došao na predsezonu u kamp Kosirina gdje je odsjeo. 

 

- Saznao sam da taj čovjek misli da je cijeli otok Murter nudistička destinacija! Mi inače imamo određene lokacije na otoku koje su nudističke, ali one su gotovo pa 'izumrle'. 

 

Malec je čovjeka zamolio da napusti dućan, a on mu je pristojno odgovorio i napustio dućan kao da se ništa nije dogodilo.

 

- Kimnuo sam glavom i pokazao mu put prema izlazu, a on mi je nešto odgovorio na njemačkom i napustio dućan. Uopće se nije sramio i stvarno je bio uvjeren da je kod nas u Betini normalno hodati gol po ulici i tako odlaziti u shopping, dodao je Malec.

 

Inače, ovo nije prvi takav slučaj da nudisti na javnom mjestu hodaju goli, a ponekad ih mještani prijavljuju policiji...

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI