Uoči sutrašnjeg derbija

Ministar Kurić poslao otvoreno pismo rukovodstvu FK Željezničar: Evo šta je poručio

Sport 14.04.17, 10:55h

Ministar Kurić poslao otvoreno pismo rukovodstvu FK Željezničar: Evo šta je poručio
Kurić je u pismu upravi FK Željezničar čestitao otvaranje istočne tribine stadiona Grbavica ''koja je od velikog značaja kako za FK Željezničar, tako i za sve domaće i gostujuće navijače i ljubitelje fudbala''

 

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić uoči sutrašnjeg derbija sarajevskih premijerligaša FK Željezničar i FK Sarajevo na stadionu Grbavica, poslao je otvoreno pismo rukovodstvu FK Željezničar. 

 

Kurić je u pismu upravi FK Željezničar čestitao otvaranje istočne tribine stadiona Grbavica "koja je od velikog značaja kako za FK Željezničar, tako i za sve domaće i gostujuće navijače i ljubitelje fudbala".

 

- Zbog toga vjerujem da su se svi navijači i zaljubljenici čuvenog sarajevskog derbija radovali subotnjem susretu na Grbavici, a gdje su problemi u organizaciji dolaska gostujućih navijača, nažalost, u sjenu bacili ono istinski važno za sve fudbalere i navijače. Iskreno se nadam da ćete učiniti sve da se organizacioni i tehnički problemi do najavljene utakmice riješe u korist oba tima, navodi se u otvorenom pismu, saopćeno je iz Press službe Kantona Sarajevo.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI