Svetlana Ražnatović ponosna na sina

Ceca presretna što Veljko ide u vojsku: 'Svaki pravi muškarac mora da prođe vojnu obuku, pravim veliku feštu'

Showbizz 12.04.17, 18:40h

Ceca presretna što Veljko ide u vojsku: 'Svaki pravi muškarac mora da prođe vojnu obuku, pravim veliku feštu'
Pored fakulteta, koji mu je prioritet, mislim da će ovo iskustvo biti veoma značajno u formiranju njegove ličnosti, kaže Ceca

 

Ceca Ražnatović neće žaliti para kad je u pitanju ispraćaj njenog sina Veljka u vojsku. Kako Svet saznaje od prijatelja porodice, folk pjevačica za kraj maja sprema veliku feštu na kojoj će okupiti estradu, Veljkove i svoje prijatelje. Žurki će pristutvovati oko 100 ljudi, a sve će koštati preko 30.000 eura budući da će za dobru atmosferu biti angažovana neka od najpoznatijih imena sa muzičke scene.

 

Podsjetimo, Ceca je i Veljku i Anastasiji priređivala velike žurke za proslavu punoljetstva o kojima se mjesecima pričalo. Ona je juče za medije izjavila da je sretna što je njen sin odlučio da ide u vojsku iako na to po zakonu nije obavezan.

 

“Ponosna sam na svoje dete, srećna sam što će, kako narod kaže, odužiti svoj dug državi, ali i što će dati primer drugim mladim momcima. Njegova želja je bila da služi vojsku i ja sam ga, naravno, podržala. Svaki pravi muškarac mora da prođe vojnu obuku. Pored fakulteta, koji mu je prioritet, mislim da će ovo iskustvo biti veoma značajno u formiranju njegove ličnosti. Naravno da ću svom detetu napraviti ispraćaj. Biće to jedno lepo slavlje. Sigurna sam da će mi srce biti puno ponosa”, kaže Ceca.

 

(Svet.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI