neprijatni incident

Na Čolinu suprugu Aleksandru obožavateljica nasrnula nožem

Showbizz 12.04.17, 11:03h

Na Čolinu suprugu Aleksandru obožavateljica nasrnula nožem
On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila

 

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena. Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pjevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ostati upamćena cijeli život. Naime, Čolina vatrena obožavateljka je otišla toliko daleko, da je njegovu suprugu Aleksandru napala nožem i posjekla po licu.

 

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali  je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čolić za jedan magazin.

 

zdravko-colic-aleksandra

 

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

 

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga - ispričao je pjevač.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI