foto/ dirljiva ispovijest slavnog glumca

Ashton Kutcher otvorio dušu: Kako sam od preljubnika postao brižan otac i suprug?

Showbizz 11.04.17, 19:20h

Ashton Kutcher otvorio dušu: Kako sam od preljubnika postao brižan otac i suprug?
Objasnio je kako se nosio s titulom velikog preljubnika nakon rastave braka s Demi Moore te kako mu je to pomoglo da postane čovjek kakav je danas

 


Proteklog vikenda tijekom dodjele nagrade za Robert D. Ray Pillar, u saveznoj državi Iowa, Ashton Kutcher dirljivo je progovorio o glasinama koje su ga pratile.

 

Objasnio je kako se nosio s titulom velikog preljubnika nakon rastave braka s Demi Moore te kako mu je to pomoglo da postane čovjek kakav je danas- piše tportal.hr


'Ja sam vjerojatno prva osoba koja prima ovu nagradu za ulogu, kao lik koji je tijekom pet godina po svim časopisima prikazivan kao preljubnik', započeo je iskreno svoj govor tijekom primanja nagrade Ashton Kutcher. 

 

'Uloga dolazi kada ti je dodijele časopisi i optuže te za nešto što možda jesi ili nisi učinio, ali ti se pred svijetom moraš pokazati nakon toga iako te svi gledaju kao preljubnika', nastavlja glumac koji se 2005. vjenčao s glumicom Demi Moore koja je od njega starija 15 godina. 

 

demi moore i ashton kutcher


Kada su se nakon šest godina braka rastali, najbliži prijatelji priznali su mu da ga je brak pogoršao i izvlačio najgore iz njega. Demi je čak i pokušavala spasiti ljubav, ali bezuspješno. Konačni raspad dogodio se nakon što je u javnost izašla vijest da je Ashton na šestu godišnjicu braka proveo noć s mladom glumicom Sarom Leal.

 

Sada već bivši supružnici tada su u medije plasirali odvojene izjave o rastavi. 'S velikom tugom i teška srca objavljujem da sam odlučila završiti svoj šestogodišnji brak s Ashtonom. Kao žena, majka i supruga imam određene vrijednosti koje poštujem, stoga sam u tom duhu izabrala da krenem sa svojim životom dalje', napisala je tada Demi, a Ashton rekao kako će zauvijek cijeniti trenutke koje je proveo s Demi te da je brak jedna od najtežih stvari u životu i da nažalost neki ne uspiju. 


Zvijezda legendarne serije 'Lude 70-e', u kojoj je započeo karijeru, nakon rastave ljubavnu sreću pronašao je s kolegicom s kojom je u njoj glumio, Milom Kunis. 


Glumac je kasnije priznao kako je Milu pozvao na tulum u povodu useljenja u novu kuću te je imao namjeru spojiti ju sa svojim prijateljem, ali kemija između njega i nje bila je toliko velika da nije uspio u svom naumu. 

 

ashton-kutcher-i-mila-kunis1

 

Nakon toga su 2014. dobili prvo dijete, kćerkicu Wyatt Isabelle. 'To je nevjerojatno, to je najvažnija stvar u životu. Zaista smo privilegirani da imamo vremena za dijete, dakle to smo sami nas dvoje, bez dadilja i pomoćnika', rekao je 33-godišnji Ashton. 

 

Vjenčanje je uslijedilo godinu dana nakon rođenja malene, a u studenom 2016. dobili su drugo dijete, sina Dimitrija Portwooda, nakon čega je Kutcher priznao da je bio bolje pripremljen i spreman na prvo dijete. 


'Prvi put čitao sam o tome knjige, bio sam spreman, a ovaj put nisam radio ništa, mislio sam ako nismo pogriješili s prvim, nećemo ni sada', govorio je tada ponosni otac. 

 

Ovu dodjelu nagrada iskoristio je i kako bi zahvalio svojoj djeci što su ga učinila drugačijim čovjekom te da su mu ona najveća lekcija u životu. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI