Tuzlanka razočarana

Maca Diskrecija otjerana s 'Pinka': Zašto su Senadi Nurkić ukinuli emisiju?

Zabava 11.04.17, 11:43h

Maca Diskrecija otjerana s 'Pinka': Zašto su Senadi Nurkić ukinuli emisiju?
Maca je bila šokirana i tužna kada je saznala da joj je emisija ''ugašena'', jer je mislila da je konačno došlo njenih ''pet minuta''

 

Bivša učesnica rijaliti šoua "Parovi" Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, dobila je otkaz na TV "Pink". Emisija "Moćni program", koja se svakog petka poslije ponoći prikazivala na ružičastom kanalu, a čiji je domaćin bila Maca, skinuta je sa programske šeme.


- Iako je emisija bila prije svega zabavnog karaktera, bez namjere da bilo koga uvrijedi ili ponizi, a, pritom bilježila visok rejting, čelnici televizije "Pink" donijeli su odluku da obustave prikazivanje ove emisije u okviru "Pinkovog" noćnog programa, koji traje nekoliko mjeseci. Razlog zbog kojeg su preduzeli ovaj korak su brojne žalbe gledalaca što se takva emisija prikazuje na nacionalnoj frekvenciji. Kako je "Pink" televizija u službi gledalaca, Željko i Milica Mitrović ispoštovali su njihovu želju i sklonili spornu emisiju iz programa - otkriva izvor i dodaje da je na ovaj način starleta iz Tuzle dobila "šut-kartu":


- Maca je bila šokirana i tužna kada je saznala da joj je emisija "ugašena", jer je mislila da je konačno došlo njenih "pet minuta". Sa druge strane, najviše žalbi je stizalo baš zbog nje i njenog vulgarnog ponašanja i izražavanja - istakao je izvor.


Da je emisija zaista skinuta sa programa ružičaste televizije govori i činjenica da prošlog petka nije emitovana. Inače, autor ove emisije je voditelj Ognjen Amidžić, koji već razmišlja o novom projektu za "Pinkov" noćni program.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI