bosanski humor širom bh. gradova

Novi TV/web projekt DEPO- a: Počinje snimanje serijala 'Ta sjajna putovanja'

Mediji 10.04.17, 13:48h

 Novi TV/web projekt DEPO- a: Počinje snimanje serijala 'Ta sjajna putovanja'
TV/web serija "Ta sjajna putovanja" prilagođena je publici i vremenu u kojem živimo. Bit će emitirana na klasičnoj televiziji, ali i u digitalnom formatu

 

U ljudskoj prirodi postoji stalna potreba za promjenom i putovanje je uvijek prilika za to, što je lajt motiv novog TV/web projekta produkcijske kuće DEPO pod nazivom "Ta sjajna putovanja".

 

Parovi koji dolaze u neko mjesto i borave i prespavaju u nekom hotelu, motelu, prenoćištu, etno-selu ili drugom objektu ove vrste scenaristička su osnova za različite priče koje će se ispričati u pretežno, ali i ne i jedino, komičnom duhu. Ta TV/web serija snimat će se u prvo vrijeme po gradovima i mjestima u BiH, a kasnije i u čitavom regionu.

 

TV/web serija "Ta sjajna putovanja" prilagođena je publici i vremenu u kojem živimo. Bit će emitirana na klasičnoj televiziji, ali i u digitalnom formatu (kroz seriju video klipova, ali i u cjelini) na online medijima, mrežama i servisima.

 

Seriju realizira vrhunska producentska ekipa, dok će se u glavnim ulogama naći mnogi glumci iz BiH i čitavog regiona. Ideja za seriju pripada autorskom timu DEPO Sarajevo, dok je pisac scenarija za prve dvije epizode Kemal Bašić, postdiplomac sa Filozofskog fakulteta u Sarajevu.

 

Projekat vodi produkcijska kuća DEPO, a pilot projekat će se raditi u suradnji sa Akademijom scenskih umjetnosti u Tuzli. Producent serije je Jasmin Duraković, dok je izvršni producent glumac iz Tuzle Nedim Malkočević.

 

Dvije pilot epizode serijala bit će snimane tokom aprila i maja u Tuzli i Lukavcu, te premijerno emitirane i distruibirane do ljeta ove godine. Kod drugih partnera, sponzora i potencijalnih marketing klijenata već postoji velikih interes za ovaj projekat, saopćeno je iz DEPO Press tima. 

 

(FENA/mr)

 

*******************************************

Ne propustite bonus video na DEPO TV!

 

BLIN
KOMENTARI