Poslije natpisa da će treći put postati mama

Amra Silajdžić Džeko o trudnoći: 'Treba čekati da potvrdimo...'

Showbizz 08.04.17, 14:08h

Amra Silajdžić Džeko  o trudnoći: 'Treba čekati da potvrdimo...'
U užem krugu navijača Željezničara, sarajevskog kluba u kojem je Dijamant ponikao, ovih dana radosno se šapuće da je njegova supruga, uspješna manekenka Amra Silajdžić-Džeko u drugom stanju a vijest je potvrđena i iz njenog bliskog okruženja

 

Nakon što su portali u BiH pisali o trudnoći Amre Silajdžić-Džeko, ona je na svom Instagram profilu odgovorila svojim pratiteljima sljedeće: „Treba čekati da potvrdimo, pa onda čestitati. A bilo bi super“, glasi odgovor popularne manekenke, foto modela i glumice.

 

Podsjećamo, protekle sedmice je objavljeno kako će kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, postati drugi put otac.

 

U užem krugu navijača Željezničara, sarajevskog kluba u kojem je Dijamant ponikao, ovih dana radosno se šapuće da je njegova supruga, uspješna manekenka Amra Silajdžić-Džeko u drugom stanju a vijest je potvrđena i iz njenog bliskog okruženja.

 

Napadač Rome i poznata manekenka već imaju kćerku Unu, čiji su prvi rođendan velikom zabavom proslavili 2. februara u Sarajevu. Amra iz prethodnog braka ima kćerku Sofiju, a kada obavezama nisu vezani za Italiju, ili za Ameriku u kojoj Amra ima veoma uspješnu karijeru, vrijeme provode u Sarajevu, te u njihovoj vili u Dubrovniku.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI