DA LI ĆE LJEPŠI POL SADA NAHRLITI U DOMAĆA KINA

KONAČNO: Čeda Jovanović go na filmu!

Kultura 04.04.17, 21:58h

KONAČNO: Čeda Jovanović go na filmu!
Političar Čedomir Jovanović biće zvijezda novog domaćeg filma, ali tamo neće progovoriti ni riječ. U prvom planu je Čedin obnaženi torzo s tetovažom!

 

Političar Čedomir Jovanović biće zvijezda novog domaćeg filma, ali tamo neće progovoriti ni riječ. U prvom planu je Čedin obnaženi torzo s tetovažom!

Reč je o ostvarenju pod nazivom „Afterparti“ producenta i glavnog glumca Radeta Ćosića, koji je Jovanovićev snimak čuvenog ledenog izazova, kad političara polivaju ledenom vodom a on to stoički podnosi bez majice na sebi, iskoristio u svom filmu. Premijera je zakazana za 6. april, a Ćosić očekuje Jovanovića u publici, i to u prvom redu.

 

- Iako se Čeda pojavljuje nag, očekujemo da dođe u odjelu. Da danas snimamo ponovo, verovatno bismo kao glumca uzeli Ljubišu Preletačevića Belog - kaže Ćosić za Kurir.

 

Pored političara, u filmu su uloge dobili voditeljka Lea Kiš, folker Dragan Kojić Keba i pjevačica Aleksandra Kovač.

 

- Svi dobro rade svoj posao, popularni su i logično je da smo baš njih troje izabrali. To je isto kao da smo otvorili fast fud, siguran izbor - smatra Rade Ćosić, koji je i sebi dodjelio ulogu u svom filmu.


 
On tumači glavnog junaka, barmena Mareta, koji dolazi da zaradi novac statirajući u emisiji „Nedeljno popodne“ kod voditeljke na ružičastoj televiziji.


Film „Afterparti“ doneo je reditelju Luki Bursaću nagradu za najboljeg debitanta na ovogodišnjem Festu.

 

Pored Čedomira Jovanovića, publika će uzdisati za Janom Milosavljević, ćerkom pjevača Neše Galije, koja je igrala malu Zonu Zamfirovu kod Zdravka Šotre.


Sjajnu epizodu gazde kafane odigrao je Dragan Gagi Jovanović, čije replike će možda zaseniti i one iz serije „Moj rođak sa sela“. U podeli su i uvek odlični Slobodan Beštić i Lidija

Vukićević, koja je zbog uloge morala da se ošiša.

 

Kurir/DEPO Portal

 

********************

Ne propupusti bonus video na DEPO TV!

 

BLIN
KOMENTARI