TOKOM OBILASKA SAJMA U MOSTARU

Hoće li je pojesti: Vučić poklonio 'srpsku' čokoladicu Plenkoviću, a on mu na to odgovorio...

Hronika 04.04.17, 14:35h

Hoće li je pojesti: Vučić poklonio 'srpsku' čokoladicu Plenkoviću, a on mu na to odgovorio...
Na štandu na kojemu se predstavljaju proizvodi iz Srbije, Vučić je hrvatskom kolegi poklonio "srpsku" čokoladu, Galeb, kompanije Pionir, Subotica, javlja Tanjug

 

 

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poklonio je danas hrvatskom kolegi Andreju Plenkoviću čokoladu proizvedenu u Srbiji, tijekom obilaska štanda na kojem su, u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, predstavljene srbijanske kompanije.

 

Na štandu na kojemu se predstavljaju proizvodi iz Srbije, Vučić je hrvatskom kolegi poklonio "srpsku" čokoladu, Galeb, kompanije Pionir, Subotica, javlja Tanjug.

 

Nakon što je Plenković dobio čokoladu proizvedenu u Srbiji, novinari su ga pitali hoće li je pojesti, na što je odgovorio: Bez problema!

 

"Srpske čokoladice" su u prosincu prošle godine izazvale buru u Hrvatskoj ali i Srbiji kada ih je u Dubrovniku djeci podijelila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.  U paketu koji je dijelila, među hrvatskim su se našle i čokoladice proizvedene u Srbiji.

 

Kitarovićeva se nakon toga ispričala roditeljima, navodeći da nije osobno provjeravala sadržaj paketa koji su podijeljeni djeci, da je bila neprijatno iznenađena i da će čokoladice biti zamijenjene hrvatskim proizvodima.

 

(FENA/ad/DEPO PORTAL/Foto/ Vlada Republike Srbije)

BLIN
KOMENTARI