zlatni period

U ovom razdoblju veze možete očekivati najbolji seks

DEPO PLUS 29.03.17, 20:54h

U ovom razdoblju veze možete očekivati najbolji seks
Postoje određena razdoblja u vezama kada je seks bolji, a kada lošiji. Dokazalo je to i istraživanje 'Archives of Sexual Behaviour' koje je provedeno na 2814 parova u vezama

 

Otkriveno je kako je seks najbolji u razdoblju veze od 6. do 12 mjeseca, odnosno kada se parovi već bolje poznaju


Postoje određena razdoblja u vezama kada je seks bolji, a kada lošiji. Dokazalo je to i istraživanje 'Archives of Sexual Behaviour' koje je provedeno na 2814 parova u vezama, prenosi Vecernji.hr.

 

Otkriveno je kako je seks najbolji u razdoblju veze od 6. do 12. mjeseca, odnosno kada se parovi već bolje poznaju.

 

– Otkrili smo značajan i pozitivan razvoj u prvoj godini veze. Sudionici istraživanja pokazali su kako su više zadovoljni svojim seksualnim životom u drugoj polovici godine svoje veze nego što su to bili prvih šest mjeseci. No, nakon prve godine seksualno zadovoljstvo polako splašnjava nakon prve godine veze – pojašnjeno je u istraživanju.

 

U drugoj polovici godine veze parovi su najzadovoljniji seksualnim životom jer je prošla ona neugodna koja vlada u svakoj vezi prvih nekoliko mjeseci dok se parovi potpuno ne opuste jedno pred drugim i prepuste se svim čarima seksualnog života. Početak veze je zapravo proces učenja, smatraju autori studije.

 

Psihologinja Megan Fleming tvrdi kako je gornja granica seksualnog zadovoljstva u vezi do 18 mjeseci.

 

– Činjenica da to razdoblje završava prirodna je i bitna - vodi većoj intimi – ističe ona. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI