foto/ preživjela porodično maltretiranje

Ovo je kćerka londonskog teroriste: Tjerao je da se pokrije i preobrati na islam, a ona mu je ovako uzvratila...

Hronika 27.03.17, 16:33h

Ovo je kćerka londonskog teroriste: Tjerao je da se pokrije i preobrati na islam, a ona mu je ovako uzvratila...
Uz pomoć majke preživjela je teror u kući i na kraju je odbila zahtjev pomahnitalog oca da se preobrati na islam

 

Terorist koji je prošli četvrtak izveo napad na Westminsteru pokušao je nagovoriti i svoje dvije kćeri da se okrenu islamu, ali taj plan mu je samo djelomično uspio. Starija kći Andi se potpuno okrenula vjeri, navodno živi u Birminghamu pod nekakvim arapskim imenom i nosi burku koja joj prekriva cijelo lice. S druge strane, mlađa kći Teegan se othrvala zahtjevima i maltretiranju oca- piše Jutarnji.hr.

 

khalid-masood-napad-london

 

Uz pomoć majke preživjela je teror u kući i na kraju je odbila zahtjev pomahnitalog oca da se preobrati na islam. Najveći udarac očevim ambicijama je bio kada je na maturalnu zabavu došla u oskudnoj haljini koja više otkriva nego sakriva, piše Sun.

 

- Njezina majka Jane bila je totalno protiv ideje da joj kći postane vjerski fanatik. S druge strane, Andi je bila tvrdoglava, nije htjela slušati majku i zato je samo otišla - rekao je Luke Lawrence (23), školski kolega starije kćeri Andi.

 

- Andi je napustila majku i sestru i otišla živjeti kod oca. Nemam pojma zašto je to napravila, tip je bio totalni luđak.

 

kcer-londonskog-teroriste-teegan

 

Khalid Masood je rođen pod imenom Adrian Russell Ajao, a na islam se preobratio 2003. kada je radikaliziran u zatvoru. Jane Harvey je upoznao dok je radio s njom u jednoj farmaceutskoj tvrtki, dobili su dvoje djece, ali razišli su se nakon što je uhićen 2000. godine.
 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI