svi mi nešto glumimo

Zašto to rade? Varka u seksu koju mnogi muškarci skrivaju od žena

DEPO PLUS 25.03.17, 13:55h

Zašto to rade? Varka u seksu koju mnogi muškarci skrivaju od žena
Rezultati su pokazali da je čak polovica ispitanika, odnosno njih 230, odglumilo orgazam barem jednom u protekla četiri mjeseca. No, to nije najveće iznenađenje istraživanja


Glumljenje orgazma obično se pripisuje ženama, ali i muškarci mogu odglumiti vrhunac u seksu. I to rade puno češće nego što mislimo


Koliko često i zašto muškarci glume orgazam bila je tema istraživanja objavljenog u časopisu 'Sexual and Relationship Therapy' u kojem je sudjelovalo 458 muškaraca između 18 i 29 godina. Ispitanicima su bila postavljena pitanja koja su se ticala njihovih seksualnih iskustava u protekla četiri mjeseca.

 

Rezultati su pokazali da je čak polovica ispitanika, odnosno njih 230, odglumilo orgazam barem jednom u protekla četiri mjeseca. No, to nije najveće iznenađenje istraživanja.

 

Naime, među ispitanicima koji glume orgazam ispostavila se da to čine čak četvrtinu vremena kada imaju seksualni odnos, a najviše za vrijeme vaginalnog seksa, vjerojatno zato jer je tada puno lakše odglumiti orgazam nego tijekom oralnog seksa. Doznajte i 3 istine o seksu koje bi trebao znati svaki muškarac.

 

Muškarci su priznali da orgazam glume zbog...

 

1.    ...lošeg seksualnog iskustva.

2.    ...toga jer ih partnerica nedovoljno seksualno privlači.

3.    ...prevelike količine alkohola koju su konzumirali prije seksa.

4.    ...toga što nisu raspoloženi za seks.

5.    ...toga što ne žele povrijediti osjećaje partnerice.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI