BOJAN BAJIĆ/ŠTA ĆU REĆI NA PRIJEMU U AMERIČKOJ AMBASADI

Zašto je zbog slijepih vođa SDS-a i SNSD-a danas Rudo pust grad bez đaka pravaka!

Front 22.03.17, 10:05h

Zašto je zbog slijepih vođa SDS-a i SNSD-a danas Rudo pust grad bez đaka pravaka!
Poznati društveni aktivista Bojan Bajić je danas na svome Facebook profilu objavio zanimljiv komentar povodom zabrane načelniku Rogatice da se susretne za američkom ambsadoricom ali činjenice da je danas Rudo pust grad u kojem se upisuju samo 11 đaka prvaka godišnje

 

U martu 1998.godine, sa ekipom mladih ljudi osnivam NVO COD Luna i kao klinac od 20 godina krećem u saradnju sa Amerima i Evropljanima, čak i sa Japancima, na implementaciji raznih lokalnih i državnih projekata. Em nas 15 klinaca ima plate na projektima, em radimo razne dobre stvari u gradu, em nam budzet organizacije izašao na 50% budzeta Opštine Rudo, em mi putujemo po svijetu i 'skidamo' nove trendove, em se pravo naložili na pozitivnu priču da spasimo grad od propadanja, znači potpuno ludilo od adrenalina i razvojne furke, a dinara nikad tražili ni dobili od Opštine i RS-a. U ta doba, SDS potpuno nenormalna stranka i nenormalna politika, mene proglašavaju izdajnikom, a Dodik i SNSD potpuno prozapadni igrači.

 

Danas, 2017.godine, bog'te tvoj, Dodik pomahnitao, dijeli izdajničke etikete naokolo, a SDS kooperativan i zapadno orjentisan.

 

Dobro su građani ikako u pameti s ovim mudrim srpskim vođama u zadnjih 20 godina!

 

Znači, sa takvim zadovoljstvom sutra idem na prijem u organizaciji Američke ambasade u Sarajevu i baš mi je žao što neću vidjeti Milorada Dodika, ali ću svakako prenijeti pozdrave Amerikancima i objasniću im da će Mile uskoro opet na kafu svratiti, jer sad kad je opozicija na temi revizije presude opet zajahala na nacionalističkim strastima, neće Mile imati kud nego valja opet ploču okretati.

 

No, o srpskoj politici i slijepim vođama, još davno, ima sto godina i jače, Radoje Domanović sve napisao i objasnio!

 

Nego, reci ti nama šta bi s ekipom i razvojem Rudog?

 

Ništa, nas sve rastjeraše, udruženim snagama SNSD-a i SDS-a, a Rudo više nije gdje je nekad bilo. U septembru 2017.godine, u prvi razred gradske Osnovne škole će se upisati 11 đaka prvaka!

 

Toliko o tome i srpskoj 'patriotskoj' politici u Republici Srpskoj...


(Facebook/DEPO Portal)

BLIN
KOMENTARI