nesretne sudbine

Oženio Dianu zbog pritiska porodice: Princ Charles prije svadbe je plakao

Nedjeljni magazin 21.03.17, 16:37h

Oženio Dianu zbog pritiska porodice: Princ Charles prije svadbe je plakao
Na Charlesa su pritisak vršili njegov otac Philip i majka Elizabetha pa je Charles popustio i zaprosio Dianu

 

Cijelog života princ Charles volio je Camillu Parker-Bowles. Nije bila primjerena partnerica, no on je samo nju zaista volio.

 

Noć prije glamurozne svadbe, princ Charles tugovao je zbog Camille Parker-Bowles. Njegova biografkinja Sally Bedell Smith piše u knjizi "Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life" kako je i dalje gajio osjećaje prema Camilli. Nije se stoga, piše Sally, veselio vjenčanju i braku s princezom Dianom te je večer prije svadbe plakao. Volio je Camillu i smatrao da je Diana neće moći zamijeniti. Sviđao mu se Camillin smisao za humor, činjenica da nije fascinirana modom te njezin trezveni karakter.

 

Charles i Camilla su se, inače, prestali viđati kad je on imao 24 godine. Camilli je tada rekao kako s njom nema ozbiljne namjere te se ne planira skrasiti. Zbog toga se onda udala za Andrewa Parkera-Bowlesa. Ipak, nastavila se viđati s princem, koji se u međuvremenu morao vjenčati jer je zbog godina bio pod pritiskom da brzo nađe suprugu.


Diana je bila logičan izbor, bila je mlada, lijepa, a svidjela se i njegovoj obitelji. Na Charlesa su pritisak vršili njegov otac Philip i majka Elizabetha pa je Charles popustio i zaprosio Dianu. U biografiji je autorica navela i kako je Diana željela otkazati svadbu, no nije imala hrabrosti. Brak je bio nesretan. Ipak, u njemu su dobili prinčeve Williama i Harryja. Nakon razvoda, Charles je sreću našao uz voljenu Camillu, dok je princeza Diana tragično završila.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI