Ljekari mu se bore za život

Užas u Splitu: Devetogodišnjak pao s prozora, životno je ugrožen

Hronika 20.03.17, 09:13h

Užas u Splitu: Devetogodišnjak pao s prozora, životno je ugrožen
U splitskoj policiji u ponedjeljak kažu kako je devetogodišnjak nastradao u 21,15 sati, nakon što je pao s prozora zgrade

 

Devetogodišnji dječak, koji je u nedjelju nešto poslije 21 sat pao s prozora na petom katu zgrade na splitskoj Brodarici, teško je i po život opasno ozlijeđen, a liječnici dječje Jedinice intenzivnog liječenja ne žele prognozirati njegovo daljnje zdravstveno stanje, doznaje se u KBC Split.

 

 U splitskoj policiji u ponedjeljak kažu kako je devetogodišnjak nastradao u 21,15 sati, nakon što je pao s prozora zgrade.


 
 Kolima Hitne medicinske pomoći prebačen je u splitsku bolnicu na dječju Jedinicu intenzivnog liječenja, a od liječnice Branke Polić doznaje se kako mu je zdravstveno stanje u odnosu na sinoć i dalje nepromijenjeno.


 
 "Dječak ima teške i po život opasne tjelesne ozljede, zbog čega je životno ugrožen. Radi se o višestrukim ozljedama prsa, trbuha i glave. Priključen je na respirator", izjavila je Polić za Hinu i dodala kako je nezahvalno prognozirati dječakovo zdravstveno stanje.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI