FOTO/ AKO POBIJEDI VUČIĆA

Hoće li Srbija dobiti najljepšu 'prvu damu' na svijetu: Upoznajte lijepu Maju, djevojku Ljubiše Preletačevića Belog

Lifestyle 19.03.17, 00:18h

Hoće li Srbija dobiti najljepšu 'prvu damu' na svijetu: Upoznajte lijepu Maju, djevojku Ljubiše Preletačevića Belog
Tamošnji mediji od Belog prave istinsku zvijezdu i prate svaki njegov korak, od političkog djelovanja do privatnog života... Tako su "iskopali" i njegovu prelijepu djevojku Maju Janić


Nakon što je skupio dovoljno potpisa i ušao u trku za predsjednika Srbije, Ljubiša Preletačević Beli postao je ime o kojem se piše u cijelom regionu i koji se najavljuje kao opasna konkurencija Aleksandru Vučiću.

 

ljubisa-preletacevic-beli-1


No, iako je teško povjerovati da Vučić može biti poljuljan na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji, lider mladenovačke stranke Sarmu probo nisi (SPN), čije je pravo ime Luka Maksimović, definitivno je glavna atrakcija predizbornog nadmetanja preko Drine.


Hoće li mu građani Srbije, zasićeni dosadašnjim političkim liderima koji tvore vrh države, ukazati povjerenje, znat će se početkom aprila. U međuvremenu tamošnji mediji od Belog prave istinsku zvijezdu i prate svaki njegov korak, od političkog djelovanja do privatnog života...


Tako su "iskopali" i njegovu prelijepu djevojku Maju Janić... Fanovi Belog s razlogom tvrde da će u slučaju njegove pobjede Srbija dobiti najljepšu prvu damu na svijetu. Slažete li se?

 

maja-janic-preletacevic-beli

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI