Neizreciva tuga u Bužimu

Porodica djevojčice koja je umrla od moždanog udara shrvana bolom: Minči moja, ostao sam te željan!

Hronika 18.03.17, 12:25h

Porodica djevojčice koja je umrla od moždanog udara shrvana bolom: Minči moja, ostao sam te željan!
Da je bila dijeta za poželjeti svjedoče i mnoge Facebook poruke njenih sugrađana, prijatelja i školskih drugova

 

U Bužimu je iznenada od moždanog udara juče u ranim jutarnjim satima umrla 14-godišnja djevojčica Emina Šekić. Prekrasno dijete iz bužimskog naselja Mrazovac krenulo je u školu i palo.

 

Da je bila dijeta za poželjeti svjedoče i mnoge Facebook poruke njenih sugrađana, prijatelja i školskih drugova, piše Hayat.ba. Jedna od tih objava je i ona njenog brata Aida Šekića:

 

"Bila si bratu radost, svjetlo na kraju tunela. Ali nažalost to svjetlo se ugasilo. Mrzili smo rastanke, a Allah nam dao iskušenje i veći rastanak. Svjestan sam da smo svi Allahovi i da mu se vraćamo. Ali nisam i nikad neću biti svjestan da si me ovako rano napustila. Nikad neću zaboraviti majkine riječi "Otvori oči Minči moja i pogledaj me još jednom". Nikad neću zaboraviti tvoj osmijeh i tvoju milost. Ti si naša Džennetska ptica. Znam da ćeš me čekati Tamo a ja kad dođem prvo ću tebe tražiti, jer nisam te se nagledao. Nisam se napričao s tobom. Ostao sam te željan. Molim dragog Allaha da ti podari obećanu nagradu, i molim dragog Allaha da da našim roditeljima Sabura. Amin."

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI