uspjeh zagarantovan

Veza vam je u krizi? Primijenite pravilo 80/20 i preporodit ćete se!

Lifestyle 17.03.17, 19:50h

Veza vam je u krizi? Primijenite pravilo 80/20 i preporodit ćete se!
Iako to ne želite da čujete, često je problem u vama samima

 

Ako mislite da bi dobra veza trebalo da bude samo "cvijeće, proljeće i cvrkut ptica" onda ste u velikoj zabludi. Sasvim je normalno da imate razmirice, svađe i prepirke. Međutim, ukoliko je to nešto što će vam smetati i za 10 godina, neophodno je da to rješavate u što kraćem roku.

 

Iako to ne želite da čujete, često je problem u vama samima. Vi ste ti koji donosite određene odluke u skladu sa situacijom u kojoj se nalazite. Ono gdje skoro svi prave grešku jeste što se trude da se sve vrti oko partnera, zaboravivši da treba da misle i na sebe, zapravo prvenstveno na sebe.

 


Pravilo 80/20 upravo o tome i govori. Sve što treba da uradite jeste da 20 odsto vremena posvetite samo sebi. Dakle bez pravdanja, bez izgovora. Sigurno vam ovo sada zvuči možda i malo smiješno, "pa naravno da ću da posvećujem sebi vreme", ali razmislite kada ste nešto uradili, a da prethodno niste pomislili na to kako i da li se vaš partner uklapa u cijelu priču.


Pronađite novi hobi, otputujte sa prijateljima bez obaveze da se javljate partneru na svakih sat vremena i slično. Vidjet ćete da će to učvrstiti vašu vezu.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI