Video / Predao se policiji

Detalji obračuna na Mojmilu: Sarajevski reper više puta pucao na Harisa Godinjaka

Hronika 17.03.17, 08:08h

Detalji obračuna na Mojmilu: Sarajevski reper više puta pucao na Harisa Godinjaka
Motiv zbog kojeg je pucao u Godinjaka za sada nije poznat, no, prema nezvaničnim informacijama, Godinjak je, navodno, za Kahrimana dilao drogu

 

U sarajevskom naselju Mojmilo preksinoć je došlo do pucnjave, ranjen je Haris Godinjak, a nakon otvorene potrage, policiji se predao dvadesettrogodišnji Fahro Kahriman, na Youtubeu i underground muzičkoj sceni poznatiji kao Cova.

 

Zdravstveno stanje Harisa Godinjaka izuzetno je teško, životno je ugrožen i pod stalnom je paskom ljekara Klinike za anesteziju i reanimaciju KCUS-a.


Prava drama odigrala se kada je napadač došao ipred kafića “Twins” na Trgu Barcelone te u hodu počeo pucati prema Godinjaku koji je sjedio u navedenom objektu. Ispalio je nekoliko hitaca, a najmanje jedan od njih je, Godinjaka, navodno pogodio u glavu, podsjeća Avaz.

 

Motiv zbog kojeg je pucao u Godinjaka za sada nije poznat, no, prema nezvaničnim informacijama, Godinjak je, navodno, za Kahrimana dilao drogu. Pošto je, kako se moglo čuti, Kahrimanu ostao dužan izvjesnu sumu novca, ovaj ga je potražio da namire račune...


Na Youtubeu se može pronaći mnoštvo pjesama ispod kojih je potpisan upravo Kahriman, a jedna numera ima više stotina hiljada pregleda.

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI