PODRŠKA OPTUŽENOM ČLANU STRANKE

Kad poslanica Parlamenta FBiH piše poruke kolegi u SDA: Ti si zvijezda vodilja svih nas 14.000 u Banovićima...

Front 11.03.17, 15:27h

Kad poslanica Parlamenta FBiH piše poruke kolegi u SDA: Ti si zvijezda vodilja svih nas 14.000 u Banovićima...
Molim dragog Allaha dž.š. da ga zaštiti od dušmana, a i mi ćemo, nas najmanje 14.000 onih kojima je zvijezda vodilja – poručila je Elzina Pirić

 

 

Predsjednica Općinskog odbora SDA Banovići i poslanica u Predstavničkom domu Paramenta FBiH Elzina Pirić putem društvenih mreža izrazila je podršku Mirsadu Kukiću, protiv kojeg je podignuta optužnica zbog krivičnog djela primanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem, piše Patria.


- Moj učitelj, moja snaga i podrška... najveći čovjek, prije svega najveći insan koji hoda ovom zemljom. Molim dragog Allaha dž.š. da ga zaštiti od dušmana, a i mi ćemo, nas najmanje 14.000 onih kojima je zvijezda vodilja – napisala je Pirić.


Poslanica je očito mislila na 14.000 članova SDA u Banovićima, a nevjerovatno je da Pirić tvrdi da baš svih 14.000 članova SDA Banovići slijepo slijede Kukića. Niti jednom riječju Pirić nije iskazala podršku pravosuđu da istraje u borbi protiv korupcije, a to bi morala, jer sjedi u parlamntarnim klupama, a narod ju je izabrao za takve stvari.


Porazno je da Pirić kaže da im je Kukić zvijezda vodilja. U čemu, u nezakonitom zapošljavanju, uzimanju novaca od onih koji podižu kredit da bi se zaposlili, od ucjena, od kleveta...


Inače, Kukić je bolnici, gdje je kako nam je jučer potvrdio drugi optuženim Asim sarajlić, operisao rame. Mediji, pak navode da ima i srčanih problema. U Banovićima se sve glasnije govori da će Kukić morati na liječenje vani, ali zvanične dijagnoze još nema, piše Patria.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI