VIDEO/ Ipak nije stidljiva kako se čini

Gola Melanija otkrila pikanterije o seksu s Trumpom: Poslušajte perverzni intervju s Prvom damom SAD-a

Showbizz 11.03.17, 10:11h

Gola Melanija otkrila pikanterije o seksu s Trumpom: Poslušajte perverzni intervju s Prvom damom SAD-a
Prije nego je postala Prva dama SAD-a, Melanija je dala šokantnu seks ispovijest

 

Iako je njen suprug poznat po svom lošem odnosu s medijima, označavajući sve što mu se od sadržaja ne sviđa kao "lažne vijesti", čini se kako je Melania puno raspoloženija za otkrivanje osobnih detalja novinarima, ili je to barem nekoć bila.

 

U razgovoru iz novembra 1999., davno prije nego se udala za poslovnog magnata Donalda i postala Prva dama, Melania je američkoj radijskoj zvijezdi Howardu Sternu otkrila neke pikantne detalje iz svog privatnog i seksualnog života.


Taj je intervju išao uživo, a Stern je zapravo nazvao Donalda Trumpa kojeg je upitao "mogu li razgovarati sa ženskom u tvom krevetu", znajući da je s njim zgodna Slovenka. Iako razgovor započinju razgovorom o mogućoj kandidaturi za predsjednika, vrlo brzo prelaze na pikantniji razgovor. Sav sretan da udovolji "seksističkoj svinji", kako još nazivaju Howarda Sterna, Trump je slušalicu predao Melaniji koja odgovara na lošem engleskom.

 

Stern je započeo sa salvom komplimenata: "Tako si seksi. Vidio sam tvoje fotografije. Ne mogu vjerovati, ti si kao san. Daj da ti kažem nešto. Želim od tebe da na sebe staviš najseksi odjeću koju imaš. Što bi odjenula?". Melania, spremna za sudjelovanje u toj perverznoj šaradi, zaigrano odgovara: "Oh, u redu, neću ti reći sada, vidjet ćeš." Kako Stern ustraje te pita buduću Prvu damu što sada nosi na sebi, ona naizgled zastaje te odgovara "ne baš puno odjeće", priznajući da je gotovo gola.

 

Stern odlazi korak dalje, te joj uzbuđenim glasom govori kako je "već skinuo hlače", a kao da to već samo po sebi nije dovoljno, nastavlja je ispitivati o detaljima njene veze s tadašnjim dečkom, današnjim suprugom Donaldom. Pitao ju je je li zaljubljena u njega. Melania mu otkriva kako se "odlično, odlično provode" te kako se seksaju i češće od jednom na dan.

 

Očigledno je kako u razgovoru Melania nije baš sramežljiva, no nevjerovatan je i Stern koji usputno komentira kako Melania ima krasne grudi, kao i Trump, koji je spremno potvrdio da je Melania gola tokom tog ludog razgovora.

 

Svakako je neobično da SAD ima Prvu damu koja je tako otvorena, no ovaj perverzni intervju nije naišao na veliko odobravanje javnosti nakon što su ih mediji podsjetili na njega. Kritičari Donalda koji smatraju da je ogledni primjer šovinizma u njemu su pronašli još jedan dokaz koji govori o sporednoj ulozi Melanie, kao i njegovog općenito degradirajućeg stava prema ženama. Poslušajte intervju:

 

 

 

(Express.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI